Johnny Depp moet van Amber Heard donatiegeld verdubbelen

Door de bedragen zelf over te maken zou hij minder belasting hoeven te betalen.

Eindelijk dachten we van het drama af te zijn, maar nee. Oud-geliefden Johnny Depp en Amber Heard, die pas geleden een schikking troffen om te scheiden, hebben het weer aan de stok. Het draait nu om het geldbedrag van zeven miljoen dollar dat Depp (53 jaar) aan Heard (30 jaar) zou geven en zij op haar beurt aan twee liefdadigheidsinstellingen wilde doneren.

Depp heeft uit Heard's naam, en op haar verzoek, delen van de zeven miljoen dollar naar de gewenste goede doelen gestuurd - een kinderziekenhuis in Los Angeles en een organisatie die het tegen vrouwenmishandeling opneemt. Beide instellingen lieten deze week weten de donaties te hebben ontvangen en dankbaar te zijn. In een verklaring onthulde Depp's kamp dat het om de eerste van meervoudige betalingen gaat. De actrice is het hier echter niet mee eens, want hier zal Depp voordeel uit zijn belastingen mee halen.

Om het ware beschuldigde bedrag te halveren zouden Depp en zijn team deze truc hebben uitgehaald. Nu eist Heard en haar advocaten dat de Black Mass-acteur het bedrag verdubbelt naar 14 miljoen dollar, zodat hij toch de afgesproken som in ere houdt. Ook willen ze dat de donatie in één keer wordt overgemaakt, en niet verdeelt over vele jaren.



NieuwsFilm

meest populair