[UPDATE] Demi Moore naast Scarlett Johansson in 16+ komedie 'Rock That Body'

[UPDATE] Demi Moore naast Scarlett Johansson in 16+ komedie 'Rock That Body'

Vijf vriendinnen + een vrijgezellenfeest in een strandhuis = één dode stripper.

Regisseuse Lucia Aniello (tv-serie Broad City) zal Demi Moore in haar nieuwste film regisseren, de zwarte komedie Rock That Body. De actrice voegt zich toe bij een cast die uit andere dames bestaat, zoals Scarlett Johansson, Jillian Bell, Ilana Glazer, Kate McKinnon en Zoë Kravitz. Aniello en scenarist Paul W. Downs gaven eerder aan dat we een kruising kunnen verwachten tussen The Hangover en Weekend at Bernie's.

De 29-jarige Jess staat op het punt te trouwen met de perfecte man. Daarnaast ziet haar politieke carrière er met de dag beter uit, binnenkort zal ze wethoudster in haar eigen stad worden. Jess' beste vriendin Alice vindt haar echter maar saai en eist dat ze een weekendje in Miami losgaan en een vrijgezellenfeest organiseren.

Daar huren ze een strandhuis en herenigen zich met drie andere vriendinnen: de ongeruste Blaire, hippie Frankie en Jess' geheime Australische Skype-vriendin Pippa, door Alice ook wel Kiwi genoemd. Het weekend loopt op rolletjes totdat een stripper voor de deur staat. Tijdens zijn lapdance komt hij per ongeluk om het leven. De autoriteiten bellen lijkt een solide stap, maar wanneer de dames bang zijn dat ze in de gevangenis belanden, zoeken ze naar andere opties. Waaronder het verbergen van het lijk...

De heren in Very Bad Things kampten met hetzelfde probleem en dat liep voor niemand goed af. Het is onbekend welke karakters de actrices spelen. De cast en crew is vorige week begonnen met filmen. Sony Pictures, die achter het project zit, mikt op een releasedatum van 23 juni 2017.

Update: Modern Family-grappenmaker Ty Burrell is nu ook aan de cast toegevoegd.



NieuwsFilm

meest populair