'Spring Breakers'-regisseur Harmony Korine opnieuw controversieel met 'Tampa'

'Spring Breakers'-regisseur Harmony Korine opnieuw controversieel met 'Tampa'

Gebaseerd op het gelijknamige boek over een 26-jarige lerares die een 14-jarige leerling verleidt.

Na de controversiële en veelbesproken film Spring Breakers en de videoclip van Rihanna's Needed Me kruipt Harmony Korine weer achter de camera voor meer controverse.

Gedurende een Q&A tijdens de Miami Beach Cinematheque van afgelopen week, onthulde Korine dat hij werkt aan een verfilming van Alissa Nuttings controversiële en kritisch bejubelde boek Tampa uit 2013. Het boek legt op zeer expliciete wijze uit hoe een 26-jarige lerares op een middelbare school een 14-jarige leerling genaamd Jack verleidt.

Korine liet daarnaast ook doorschemeren dat de film wellicht door HBO opgepikt zal worden en dus niet de bioscopen zal bereiken (HBO staat erom bekend dat ze filmmakers meer creatieve vrijheid gunnen). Voordat hij aan Tampa begint zal Korine echter eerst een film draaien in Florida. De titel van deze film is nog onbekend, maar volgens Korine wordt het "een kruising tussen een Cheech & Chong-film en... Scarecrow"

Korine's volgende project zou eigenlijk The Trap worden, maar het is onbekend of deze film nog gemaakt zal worden. Korine had voor die film een behoorlijk imposante cast verzameld, bestaande uit acteurs zoals Idris Elba, Benicio Del Toro, Robert Pattinson, Al Pacino en James Franco.



NieuwsFilm

meest populair