Slechterik Dormammu toch in 'Doctor Strange'?

Slechterik Dormammu toch in 'Doctor Strange'?

En bekijk een behoorlijk bizarre clip.

Het duurt nog maar een kleine twee maanden voordat Scott Derrickson ons de magische kant van Marvels filmuniversum laat zien. We krijgen dan Benedict Cumberbatch te zien als Doctor Strange, en daarin neemt hij het op tegen een schurk wiens naam we nog niet kennen. Dan Harmon zou ons wel eens een hint gegeven kunnen hebben.

Hij voegde zich bij de film om wat scènes te schrijven voor de heropnames en heeft mogelijk de naam van de schurk naar buiten gebracht. Lang dachten mensen dat Mads Mikkelsen de schurk Dormammu (een onsterfelijke meester van de donkere magie die kan teleporteren) zou spelen. Maar dat bleek niet zo te zijn want hij speelt Kaecilius.

Toch lijkt er wel een rolletje te zijn voor Dormammu. Toen Harmon tijdens zijn podcast Harmontown wat bestanden naar boven haalde die hij recent gebruikt had, was daar een document in te zien met de titel Strange confronts Dormammu. Volgens sommigen wijst dat erop dat Dormammu toch in de film speelt, maar als gekeken wordt naar andere documentnamen is het maar de vraag of hij niet gewoon mensen voor de gek zit te houden.

Zo zit er tussen de documenten van Harmon bijvoorbeeld ook Community Movie HT Script, Kaecilius_01_seducation en Magical Mystery Tour. Het lijkt er dus op dat 't gewoon een storm in een glas water was. Maar zeker weten doen we dat pas op 27 oktober, want dan gaat Doctor Strange in première. Ondertussen moeten we ons maar vermaken met deze clip:



NieuwsFilm

meest populair