Idris Elba rondt opnames 'The Dark Tower' af

En heeft al een update over de editing.

Acteur Idris Elba heeft zijn aandeel in de opnames van Stephen King-verfilming The Dark Tower afgerond. Hij begon in april dit jaar met de opnames onder leiding van regisseur Nikolaj Arcel en is dus nog geen half jaar later al helemaal klaar. Veel details gaf Elba verder niet, behalve dat de editing van de film "voorspoedig" verloopt.

Het lijkt er, op basis van de opmerking van Elba, op dat er nu enkel nog post-productie en heropnames gepland staan. De heropnames zullen vermoedelijk over niet al te lange tijd plaatsvinden in Zuid-Afrika, waar de film grotendeels is opgenomen. Andere delen van de film werden overigens opgenomen in New York City.


Het uitgangspunt van The Dark Tower is hetzelfde als het bronmateriaal. Roland Deschain (Elba) is op zoek naar de Donkere Toren, in een poging de wereld te redden. Onderweg neemt hij het op tegen The Man in Black (Matthew McConaughey), die erop uit is Deschain daarvan te weerhouden. De twee bevinden zich in een kat-en-muis spelletje en in de spil daarvan bevindt zich de jonge krachtige kerel Jake (Tom Taylor).

De eerste beelden van The Dark Tower worden in oktober vrijgegeven. De film zelf komt op 23 februari 2017 uit in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair