James Gunn over de "ruimte-inktvis" in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 2'

James Gunn over de "ruimte-inktvis" in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 2'

En waarom Kurt Russell de vader van Star Lord?

Een paar dagen geleden verscheen er concept-art van Marvels Guardians Of The Galaxy Vol.2 online. Naast de bekende A-Holes is er ook een enorm ruimtemonster te zien. James Gunn heeft nu duidelijkheid gegeven over het wezen.

"Het is een Abelisk, een veelzijdig wezen, en de Guardians zijn ingehuurd om met hem te vechten," aldus de regisseur over de ruimte-inktvis tijdens een van zijn vele vraagmomentjes op Facebook. Check het monster nog eens hieronder:


Bekijk de afbeelding

En hoe landde de rol van Peter Quills vader uiteindelijk bij The Hateful Eight en Furious 7-acteur Kurt Russell? Volgens Gunn - tegenover Empire - was het Chris Pratt die het voorstel deed: "Hij zat in eerste instantie niet in mijn hoofd, maar op een dag stelde Chris hem voor. En ik zou erg teleurgesteld zijn als hij nee zou zeggen."

In Guardians Of The Galaxy Vol. 2 zoekt Quill a.k.a. Star Lord zijn vader. Als hij hem vindt dat volgt een onwaarschijnlijke ontmoeting. Zijn vader blijkt namelijk Ego te zijn, ook wel bekend als The Living Planet. Tussendoor volgen er ongetwijfeld de nodige losse avonturen.

Vanaf 27 april in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair