Carice van Houten is moeder geworden

Carice van Houten is moeder geworden

Vader Guy Pearce kondigde het geslacht en de naam via Twitter aan.

Carice van Houten (Alles is Liefde, Race) is vanochtend bevallen van een zoontje. De vriend van de 39-jarige Nederlandse, Guy Pearce, liet dat 's morgens vroeg weten via Twitter. Hij plaatste het onderstaande bericht, waaruit we kunnen halen dat het acteurskoppel hun kind Monte hebben genoemd. De 48-jarige Engelsman grapt: "We denken dat we hem maar houden. Iemand trek in een placenta-smoothie?"




Beiden gaan nu voor het eerst het moeder- en vaderschap aan. Van Houten's zwangerschap werd eind maart dit jaar bevestigd door haar vertegenwoordiger. De twee gaan uit sinds vorig jaar, toen ze elkaar op de set van Brimstone leerden kennen. De western/thriller is gemaakt door Nederlands regisseur Martin Koolhoven. Dokata Fanning speelt er een belangrijke hoofdrol in. Game of Thrones-collega Kit Harington treedt eveneens op.

Hoewel ze samenkwamen in 2015 plaatsten ze in dat jaar ook een punt achter eerdere relaties. Van Houten met Kees van Nieuwkerk en Pearce met zijn vrouw Kate Mestitz. De twee laatstgenoemden waren 18 jaar getrouwd en gingen als vrienden uit elkaar.




NieuwsFilm

meest populair