Gerucht: Captain Cold & Golden Glider schurken 'The Flash'

Gerucht: Captain Cold & Golden Glider schurken 'The Flash'

Zij zouden de Rogues zijn tegen wie Barry Allen het opneemt.

Begin vorige week meldde Umberto Gonzales een leuk detail over The Flash. Volgens Gonzalez zou Ezra Millers Flash het op moeten nemen tegen de schurkengroep The Rogues. De leden noemde hij echter niet, maar daar hebben we vandaag een bericht over!

Jeff Sneider van Mashable schrijft dat de schurken Captain Cold en Golden Glider worden. Beide personages zijn al eens geïntroduceerd in de The CW-serie over Barry Allen, maar zullen nu dus vermoedelijk een nieuwe intro krijgen. In sommige versies van de comics is Captain Cold de baas van de Rogues, een superschurk met aan kou gerelateerde krachten.

Golden Glider is de zus van Captain Cold. In de comics is ze een van de beste kunstschaatssters van de wereld, die dankzij haar speciale schaatsen op elk oppervlak, waaronder de lucht, kan schaatsen. Het is de vraag hoe ver men durft te gaan met de film en of deze krachten het ook halen.

De opnames van The Flash gaan begin volgend jaar van start. De film wordt geregisseerd door Rick Famuyiwa. Naast Ezra Miller speelt actrice Kiersey Clemons de rol van Iris West. De release staat gepland voor een release op 23 maart 2018.



NieuwsFilm

meest populair