Dave Franco aan de drugs in Netflix-komedie '6 Balloons'

Dave Franco aan de drugs in Netflix-komedie '6 Balloons'

En 'Broad City'-actrice Abbi Jacobson moet voor hem gaan zorgen.

Channing Tatum slaat middels zijn productiebedrijf Free Association de handen ineen met Netflix voor een familiedrama. Marja-Lewis Ryan, die momenteel aan de Splash-remake werkt, heeft het scenario geschreven dat 6 Balloons heet en kruipt ook in de regiestoel. Actrice Abbi Jacobson (tv-serie Broad City) en Dave Franco (Now You See Me 2) zijn de eersten die een hoofdrol hebben bemachtigd.

In het verhaal staat Kate (Jacobson) centraal, de 'perfecte' zus die druk bezig is met voorbereidingen treffen voor het geheime verjaardagsfeest van haar vriendje, dat op 4 juli plaatsvindt. De avond waarop ze dit van plan te doen is wordt verstoord - wat tevens niet de eerste keer is, noch de laatste - door haar aan heroïne verslaafde broer Seth (Franco). Samen met zijn 2-jarige dochter Ella staat hij opeens op te stoep. Aan Kate om hem er weer bovenop te helpen en een verjaardag te organiseren.

Dit jaar kwamen diverse Netflix-titels uit, waaronder The Do-Over en The Fundamentals of Caring. Volgend jaar kunnen abonnees van Death Note, Okja en War Machine genieten. Abbi Jacobson en Dave Franco zullen overigens samen te horen zijn in de aankomende The Lego Ninjago Movie, geregisseerd door Charlie Bean.

NieuwsFilm

meest populair