Twee intense clips 'Arrival'

Twee intense clips 'Arrival'

Bekijk een ontmoeting met aliens.

Er zijn twee behoorlijk intense clips vrijgegeven voor Arrival. De eerste clip heeft beelden van de aankomst bij het ruimteschip van de aliens. We zien hoe mensen op een hoogwerker naar binnen gebracht worden. Het lijkt erop dat de clip zich direct voor nummer twee afspeelt.

In de tweede zien we hoe Louise Banks (Amy Adams) haar beschermende pak tot schrik van haar collega's uitdoet. Alles zodat de buitenaardse wezens haar "kunnen zien". Vervolgens gaat de scène over in iets dat we al in de trailers voorbij zagen komen, waarbij ze haar hand op glas legt en een alien dat ook doet.

Ondanks dat bovenstaande beelden weinig zeggen over de film zelf, weten we wel al het een en ander. Dennis Villeneuve brengt ons een productie die draait om een wereld waar ineens twaalf ruimteschepen boven belangrijke locaties verschijnen. Elke achttien uur opent zich een deur, waar mensen door naar binnen mogen. Tijdens die opening is het aan taalwetenschappers om een manier van communiceren te ontwikkelen, voordat er oorlog uitbreekt. Vanaf 9 februari 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair