Algemeen

Hayden Christensen naast Bruce Willis in 'First Kill'

Actiethriller over een vader en zoon die in problemen raken met een crimineel.

door Rik Timmer om 18:14 in Algemeen
Jumper-acteur Hayden Christensen treedt op in de nieuwste film van Steven C. Miller: First Kill. The Hollywood Reporter meldt dat exclusief. De acteur voegt zich toe bij een cast die ook uit de eerder aangenomen Bruce Willis bestaat. Laatstgenoemde slaat overigens voor de derde keer de handen ineen met Miller, want zij maakten eerder Extraction en Marauders.

Actiethriller First Kill draait om de uitspraak verkeerde tijd, verkeerde plaats. Een vader (Christensen) en zijn zoon genieten aanvankelijk van hun jachttrip totdat ze oog in oog komen te staan met een moordenaar die zojuist een bankrover heeft gedood. Om ervoor te zorgen dat de ontsnapping soepel verloopt, ontvoert hij het jongetje. Ook heeft de ontvoerder weinig tijd om de verloren buit terug te vinden. Hierdoor vreest de vader voor het leven van zijn zoontje, en tracht hem te vinden in een race tegen de klok. Bruce Willis speelt een politiechef die zich afvraagt of de vader betrokken was bij de bankoverval.

De productie en de financiën worden geregeld door Emmett/Furla/Oasis. Christensen heeft een afspraak met hen gemaakt om in twee titels te verschijnen. First Kill is de eerste. Brookstreet Pictures is ook van de partij. De opnames zijn vorige maand begonnen, ergens volgend jaar kunnen liefhebbers de actiethriller aanschouwen. Hoewel onbekend, is het goed mogelijk dat we dit project via VOD zullen zien uitkomen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

De acteur voegt zich toe bij een cast die ook uit de eerder aangenomen Bruce Willis bestaat. Laatstgenoemde slaat overigens voor de derde keer de handen ineen met Miller, want zij maakten eerder Extraction en Marauders.Ik zit te watertanden,wat een nieuws dat deze 2 hun krachten weer bundelen.

NieuwsFilm

meest populair