Video

Volledige trailer 'Prooi': Dick Maas maakt Nederland wederom onveilig

Amsterdam in rep en roer vanwege een naar bloed hunkerende leeuw.

door Rik Timmer om 23:26 in Video
Inmiddels is het alweer zes jaar geleden dat Nederlands regisseur Dick Maas een kwaadaardige versie van Sinterklaas op ons land losliet, binnenkort is een grote leeuw aan de beurt. Dutch FilmWorks heeft vandaag via hun YouTube-kanaal de volledige trailer van Prooi uitgebracht. We kunnen zo te zien weer aardig wat gaan griezelen en lachen met deze film.

De ellende begint wanneer een boerengezin van vier net buiten Amsterdam dood wordt aangetroffen door de politie. Wie er achter de slachting zit is onbekend, maar men vermoedt dat het om een dier gaat. Daarom wordt Artis-dierenarts Lizzy (Sophie van Winden) ingeschakeld, die weldra ontdekt dat een leeuw verantwoordelijk is. Na een bloedbad in het Vondelpark komt de Britse, in een rolstoel rijdende jager Jack (Mark Frost) in actie. De jacht is geopend terwijl de straten in Amsterdam een rood kleurtje aannemen.Maas is naast de regie ook verantwoordelijk voor het schrijfwerk. De cast wordt o.a. aangevuld door Julian Looman en Rienus Krul. De thriller, geproduceerd door Shooting Star Filmcompany BV en Parachute Pictures, wordt 13 oktober in de bioscoop uitgebracht door DFW.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Neeeeee dit sla ik over .

Dit lijkt op Amsterdamned maar dan met een leeuw ...

Acteer werk ziet er ook niet al te best uit.

Kans dat dit net zo slecht is als Sint.

Master Of Films

Avatar

Alweer Amsterdam onveilig maken. Waarom heeft Maas niet gekozen voor plaatsen zoals Laren, Joure, Bronkhorst, Roermond, Elsloo. Al denk ik dat ik meer leeuwen tegenkom in de Beekse Bergen dan in die plaatsen. En hoeft niet altijd Artis te zijn. Burgers Zoo & Diergaarde Blijdorp zijn volgens mij veel populairder dan Artis.

Gigan72

Avatar

@master of films
Dick krijg een stijve Dick van Amsterdam dan vergeet hij dat ons land meer is dan die stad.
en als hij het altijd daar opneemt lijken de films veel op elkaar
Dus Dick kijk eens een x verder dan Amsterdam.

Frietgezicht

Avatar

Als die ook maar een beetje kans wilt maken buiten de Nederlandse grenzen dan is Amsterdam natuurlijk een logische keuze. Maar hij denkt maybe van tevoren dat die een pareltje gaat afleveren.

Ziet er slecht uit. En of de film goed is of niet,de trailer is slecht en vervelend in elkaar gezet.
Dat die komiek uit DWDD meedoet is al een reden niet te kijken.

Gigan72

Avatar

Dick heeft zijn kans gehad hij kon toen de tijd de regie doen van A Nightmare On Elm Street Part 2
Maar daar heeft hij afgewezen.

Deweb

Avatar

Kan bij tijd en wijlen aardig worden, maar ik denk dat het tijd word dat Maas zich eens opnieuw gaat uitvinden.

Charles55

Avatar

Hmm, als ik het beeld van de leeuw in de gang tegen het eind van de trailer stop zet, dan ziet dat er niet goed genoeg uit. Twee irritante hoofdrolspelers (kan zij überhaupt acteren?) en verder alleen maar clichés. Niettemin wensen we onze Dick het allerbeste toe met zijn nieuwe film. We denken nog even na over de vraag waarom de trailer van Dunkirk (bevat slechts 6 shots!) beter oogt en aanvoelt. Ja natuurlijk, Dunkirk is op film gedraaid en Prooi op video. Het lijkt wel of de color grading vergeten is. Ik heb er begrip voor dat we vanwege de kosten in Nederland op video draaien, maar dit oogt niet mooi genoeg voor een 'movie'.

NieuwsFilm

meest populair