Volledige trailer 'Prooi': Dick Maas maakt Nederland wederom onveilig

Volledige trailer 'Prooi': Dick Maas maakt Nederland wederom onveilig

Amsterdam in rep en roer vanwege een naar bloed hunkerende leeuw.

Inmiddels is het alweer zes jaar geleden dat Nederlands regisseur Dick Maas een kwaadaardige versie van Sinterklaas op ons land losliet, binnenkort is een grote leeuw aan de beurt. Dutch FilmWorks heeft vandaag via hun YouTube-kanaal de volledige trailer van Prooi uitgebracht. We kunnen zo te zien weer aardig wat gaan griezelen en lachen met deze film.

De ellende begint wanneer een boerengezin van vier net buiten Amsterdam dood wordt aangetroffen door de politie. Wie er achter de slachting zit is onbekend, maar men vermoedt dat het om een dier gaat. Daarom wordt Artis-dierenarts Lizzy (Sophie van Winden) ingeschakeld, die weldra ontdekt dat een leeuw verantwoordelijk is. Na een bloedbad in het Vondelpark komt de Britse, in een rolstoel rijdende jager Jack (Mark Frost) in actie. De jacht is geopend terwijl de straten in Amsterdam een rood kleurtje aannemen.



Maas is naast de regie ook verantwoordelijk voor het schrijfwerk. De cast wordt o.a. aangevuld door Julian Looman en Rienus Krul. De thriller, geproduceerd door Shooting Star Filmcompany BV en Parachute Pictures, wordt 13 oktober in de bioscoop uitgebracht door DFW.

NieuwsFilm

meest populair