Gerucht: Shortlist nieuwe James Bond onthuld

Gerucht: Shortlist nieuwe James Bond onthuld

Met Idris Elba aan top!

Gezien de bron moet dit bericht met een flinke korrel zout genomen worden, maar toch is het interessant om te lezen. De Britse tabloid The Sun stelt de shortlist in handen te hebben voor de rol van James Bond. Ondanks dat het nog niet helemaal zeker is dat acteur Daniel Craig de rol echt achter zich laat (hij heeft in principe nog een contract voor Bond 25), gaat iedereen daar wel vanuit. Daar komt de gestage stroom van berichten over een mogelijke opvolger vandaan.

The Sun stelt nu dat de bazen bij EON Productions zes namen op hun lijst hebben staan. Idris Elba (43), Michael Fassbender (39), Luke Evans (37), Charlie Hunnam (36), Aidan Turner (33) en Tom Hiddleston (35) zouden op de shortlist staan. Tegelijk stelt de krant dat Barbara Broccoli, die de keuze mag maken, ook ontmoetingen heeft met James Norton (31) en Jamie Bell (30).

Elba zou volgens The Sun een van de belangrijkste kandidaten voor de rol zijn. "Zijn talent en aantrekkingskracht geven de bazen een goed gevoel. Idris is misschien wat ouder dan de andere kandidaten, maar hij ziet er nog steeds uit alsof hij in de dertig is," schrijft de krant. Tegelijk staat Elba erop dat hij te oud is voor de rol en er nooit voor benaderd is.

Wie van de zes is voor jullie een favoriet voor de rol?



NieuwsFilm

meest populair