Russo's schreven zichzelf in een hoek voor 'Avengers: Infinity War'

Russo's schreven zichzelf in een hoek voor 'Avengers: Infinity War'

Het heeft allemaal te maken met een belangrijk adagium onder schrijvers.

Over twee jaar culmineert alle opbouw van de Marvel-films in het eerste van twee Avengers: Infinity War-films. De Avengers zijn echter tot op het bot verdeeld als ze die film in gaan, door de ruzie die ze in Captain America: Civil War uitvochten. Regisseur Anthony Russo ging tijdens een interview met de Independent hierop in.

"Er is een adagium onder schrijvers dat luidt, 'schrijf jezelf in een hoek'. Mijn broer en ik hebben daar altijd van gehouden. Dat was een van onze favoriete dingen over Civil War - dat het eindigde in een moeilijke plek, waarin het moeilijk is om je voor te stelen hoe het nu moet gaan voor zowel Tony Stark, Steve Rogers en die twee kanten die te lijden hebben onder de gevolgen van deze verdeling. Op een verhaalniveau is het een moeilijke plek, en ja, dat is ook hoe de wereld eruit ziet als we vanuit Civil War verdergaan. Dit zet de boel op voor hoe Infinity War begint - een plek met een sterke verdeeldheid."

Tegelijk mogen we er vanuit gaan dat de relatie tussen de Avengers als Infinity War begint ook nog altijd moeilijk zijn. De broers willen geen afkortingen nemen. "We geloven dat dingen die belangrijk en complex zijn voor een personage op beeld te zien moeten zijn. De verdelingen aan het einde van Civil War waren zo diep, dat je ze niet buiten beeld kan oplossen. Het zijn dingen waar je direct met het verhaal vertellen naar moet kijken."

Vanaf mei 2018 zien we hoe de Avengers weer nader tot elkaar komen, in hun strijd tegen Thanos (Josh Brolin).



NieuwsFilm

meest populair