Jon Favreau terug als Happy Hogan in 'Spider-Man: Homecoming'

Jon Favreau terug als Happy Hogan in 'Spider-Man: Homecoming'

Plus een aantal setfoto's met Marisa Tomei en Tom Holland.

Variety meldt vandaag dat Jon Favreau opnieuw de rol van Tony Starks bodyguard Happy Hogan zal spelen in Spider-Man: Homecoming, de nieuwe film van Jon Watts' (Cop Car), die hij voor Marvel Studios en Sony Pictures maakt.

Favreau, die de eerste twee Iron Man-films regisseerde, speelde het personage in alle drie Iron Man-solofilms. Dit zou de eerste keer betreffen dat het personage komt opdagen in een niet-Iron Man film.

Het is nog onbekend hoe groot de rol van Favreau in de film zal zijn, maar gezien het feit dat Robert Downey, Jr. in de film komt opdraven als Tony Stark, zullen het waarschijnlijk voornamelijk de scenes met Downey betreffen. De opnames van de film zijn ondertussen nog steeds aan de gang in de Amerikaanse stad Atlanta. Hieronder kun je nog een aantal setfoto's zien van Tom Holland als Peter Parker en Marisa Tomei als Aunt May.

Het script van Homecoming werd geschreven door Vacation-scenaristen en -regisseurs John Francis Daley en Jonathan Goldstein. Spider-Man: Homecoming moet vanaf 6 juli 2017 in de Nederlandse bioscopen draaien.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair