'The Dark Tower'-film krijgt nog altijd serie als spin-off

Ron Howard werkt aan de serie.

Toen Stephen King-verfilming The Dark Tower door Ron Howard aangekondigd werd, onthulde hij bijzondere plannen. In plaats van de acht boeken als acht films naar het witte doek te brengen, had men een heel ander plan. Er zouden drie films komen, elk gevolgd door een televisieserie. Sinds Howard de regie echter overgedragen heeft aan Nikolaj Arcel, hebben we niks meer gehoord over die series. In een interview met Deadline onthulde Howard en partner Brian Grazer dat de televisieseries er gewoon nog moeten komen.

"We ontwikkelen het televisiedeel op dit moment. We weten nog niet voor welk platform, maar ontwikkelen de inhoud met het idee dat er meer films komen om het epische verhaal te vertellen en de personages uit te diepen." Daarmee is het de vraag wat voor verhaal de serie dan vertelt.

De meest logische optie lijkt te zijn dat de serie als een prequel dient. Twee van de boeken, Tovenaarsglas en De wind door het sleutelgat, vertellen het verhaal van de jonge dagen van Roland Deschain (Idris Elba). Wellicht dat de geplande serie dat verhaal kan vertellen.

Wat vinden jullie van het idee dat er naast een film ook een serie komt, maar dan mogelijk zonder Idris Elba? The Dark Tower draait vanaf 23 februari 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair