Favoriete 'Suicide Squad'-personage: Margot Robbie's Harley Quinn!

Favoriete 'Suicide Squad'-personage: Margot Robbie's Harley Quinn!

De rest van Task Force X volgt op gepaste afstand.

Of je de superslechterikenfilm Suicide Squad nou leuk vond of niet, het valt moeilijk te ontkennen dat er enkele personages toch best vermakelijk waren. In de POLL van verleden week stonden de tien opvallendste personages op een rij. Hieronder wordt duidelijk wel personages tot de favorieten behoren.

Harley Quinn!

Met maar liefst 56 procent van de circa 1.000 stemmen blijkt Margot Robbie's Harley Quinn het meest favoriete personage van de FilmTotaal-bezoekers. In het geruchtencircuit wordt al gesproken over een spin-off rond het personage, maar voorlopig is niet duidelijk of zij (en de rest van de Task Force X) gaan terugkeren in het DC Extended Universe.

Best of the rest...

Er zijn twee personages die boven de tien procent uitkwamen. En dit zijn niet geheel verrassend Will Smiths Deathshot als Jared Leto's The Joker. Allebei scoorden zo'n 12 procent van de stemmen. Opvallend genoeg kwam Jai Courtney's Captain Boomerang niet verder dan 4 procent. Ondanks dat Courtney niet de meest geliefde acteur is, werd zijn rol in de film van David Ayer met luid applaus ontvangen.

De Top 10 personages uit Suicide Squad

1. Margot Robbie's Harley Quinn - 56%
2. Jared Leto's The Joker - 12%
- Will Smiths Deathshot - 12%
4. Jay Hernandez' El Diablo - 5%
5. Jai Courtney's Captain Boomerang - 4%
6. Cara Delevingne's Enchantress - 3%
7. Adewale Akinnuoye-Agbaje's Killer Croc - 3%
8. Viola Davis' Amanda Waller - 2%
9. Joel Kinnamans Rick Flag - 1%
10. Karen Fukuhara's Katana - 1%



NieuwsFilm

meest populair