Eerste blik op Shocker in 'Spider-Man: Homecoming'

Eerste blik op Shocker in 'Spider-Man: Homecoming'

In het pak zou Bokeem Woodbine zitten.

Onderstaande setfoto's, die op Instragram zijn geplaatst, zijn afkomstig van de set van Marvel Studios en Sony Pictures' Spider-Man: Homecoming. De collage laat hoogstwaarschijnlijk het personage Shocker zien. Volgens een onlangs gelekte "casting sheet" zou deze rol gespeeld worden door Bokeem Woodbine, bekend uit het tweede seizoen van Fargo en de film Jason's Lyric (1994).

Op de foto's zien we een van top tot teen verklede acteur. Aangezien het kostuum veel overeenkomsten heeft het outfit van Herman Schultz / Shocker in de comics, lijkt het personage wel duidelijk. Aan zijn polsen zitten apparaatjes die waarschijnlijk shocks kunnen uitdelen, waarschijnlijk ook aan Spider-Man. Deze schuwe superheld wordt uiteraard gespeeld door Tom Holland.


Bekijk de afbeelding

Naast de villain Shocker zal ook de slechterik Adrian Toomes / Vulture (Michael Keaton) te zien zijn in de film van regisseur Jon Watts (Cop Car). Andere bijdrages in Homecoming zijn voor Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Marisa Tomei (Aunt May), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson), Zendaya (Michelle) en Jon Favreau als Happy Hogan. Vanaf 6 juli 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair