Neill Blomkamp niet bezig met 'Alien 5' & teast nieuw project

Neill Blomkamp niet bezig met 'Alien 5' & teast nieuw project

Een eerste teaserfoto is er al.

Alweer geruime tijd geleden leidde een open sollicitatie van Neill Blomkamp (District 9, Chappie) tot zijn officiële aanstelling voor de regie van de nog titelloze vijfde Alien-film. Door Ridley Scotts Alien: Covenant (2017) stond Blomkamps project na enige tijd ter discussie. Ondanks dat deze er naar verluidt wel gaat komen, is Blomkamp zelf gestart met een nieuw project.

Via Instagram liet de Zuid-Afrikaanse filmmaker weten dat hij met nieuwe dingen bezig is en niet Alien. Ook plaatste hij een teaser in de vorm van een foto van een nogal verfrommeld en monsterlijk gezicht.

Working on new things. Currently not alien

Een foto die is geplaatst door Brownsnout (@neillblomkamp) op



Waaraan Blomkamp werkt, wordt niet duidelijk. Het lijkt er wel op dat de film in ieder geval weer een hoog fantasiegehalte gaat hebben met vermoedelijk weer een sci-fi sausje.

Ondanks dat Sigourney Weaver erg enthousiast is om terug te keren als Ellen Ripley moeten we het dus eerst doen met de prequel-film Alien: Covenant welke in de zomer van 2017 verschijnt. Mogelijk wacht 20th Century Fox eerst af hoe deze presteert om Alien 5 een definitief groen licht te geven.

NieuwsFilm

meest populair