Humor

Honest trailer neemt 'Captain America: Civil War' op de hak

Batman v Superman en Civil War verschillen eigenlijk helemaal niet zoveel van elkaar!

door Jim Pedd om 18:05 in Humor
De mannen achter ScreenJunkies nemen in hun honest trailer ditmaal Captain America: Civl War op de hak. En als je de video gezien hebt, zul je wellicht niet meer hetzelfde denken over de film. Het belangrijkste punt: de vechtscène op het vliegveld is zo goed dat je de tekortkomingen van de film allemaal zult vergeten. Geinig zijn vooral de gelijkenissen tussen het plan van Baron Zemo (Daniel Brühl) in Civil War en Lex Luthor (Jesse Eisenberg) in Batman v Superman: Dawn of Justice.Veel mensen keken uit naar bovenstaande video, om een belangrijke reden. Tijdens een interview met Screen Junkies, vertelden Joe en Anthony Russo dat ze Captain America: Winter Soldier zo logisch mogelijk probeerden te maken, zodat de Honest Trailer zo min mogelijk materiaal zou hebben om mee te werken. Dat is, blijkens bovenstaande video, niet helemaal gelukt...

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Leuk maar op het begin vond honest trailers veel leuker.

Maybe dat ik er gewend aan ben geraakt.

horizon

Avatar

Honest trailers is inderdaad al lang niet meer leuk.

Maar ft, die vertaling is echt suf...

Scheerzeep

Avatar

Een naam vertaal je niet.

ridjieddo

Avatar

Had 'm al gezien. Heb ook zo onderhand genoeg van die Honest Trailers.
Ik bied trouwens gratis (ver)taal/schrijfcursus aan als iemand van FT geinteresseerd is. Ik werk met de e-studieboeken "Stop Met Vertalen Want Het Klinkt Voor Geen Meter", "Meningen en Veronderstellingen in Recensies, Niet in het Filmnieuws", "Interpunctie voor Dummies" en "'t Kofschip".

Havoc

Avatar

Op welke planeet is dit nieuwswaardig genoeg om op een site als filmtotaal te komen? Hier hoeft dat echt niet.

Indie Jones

Avatar

Van mij mag filmtotaal wel vaker YouTube-filmpjes delen. Er staat behoorlijk wat grappig en goed materiaal op. Dus niet alleen Honest Trailers, maar ook video-essays van Every Frame a Painting en Now You See It.
Misschien een idee voor een nieuwe rubriek?

Master Of Films

Avatar

Honest trailer, in 1ste instantie nog nooit van gehoord. Want YouTube is groot. Als ik ook zo eerlijk mag wezen. Ik heb het bekeken, maar ik vind het niks aan. Sorry.

benjamin

Avatar

Helemaal eens met Indie Jones. Zo'n filmpjes die dieper op bepaalde aspecten van filmmaken ingaan zou ik best wel interessant vinden om voorbij te zien komen.

Decepticon

Avatar

Ja Benjamin, want jij bent altijd degene die ze bij off-topic plaatst :D

Wat hierboven vermeld wordt geloof ik geen barst van, geloof maar niet dat de Russo's zich bezig houden tijdens het maken van een film met dingen zoals Honest Trailers en om hun zo min mogelijk materiaal te geven om mee te werken. Tenzij ze dat sarcastisch bedoelden als een grap.

@Master Of Films
Als je veel op youtube zit om trailers te kijken of alles wat met films te maken heeft, had je het toch allang tegen moeten komen.
Je bent net nieuw op FT, dan heb je kunnen zien dat Benjamin die filmpjes altijd plaatst bij off-topic, tenzij je dat niet checkt natuurlijk.
Ik vind die filmpjes ook helemaal niks aan hoor, het kan ook nog eens de lol van filmkijken weghalen, net zoals movie mistakes. Ik ben iemand die daar dan altijd op gaat letten, bij een volgende kijkbeurt.

Master Of Films

Avatar

Als je veel op youtube zit om trailers te kijken of alles wat met films te maken heeft, had je het toch allang tegen moeten komen.
Je bent net nieuw op FT, dan heb je kunnen zien dat Benjamin die filmpjes altijd plaatst bij off-topic, tenzij je dat niet checkt natuurlijk.
Het is mogelijk dat ik het misschien ooit heb gezien. Het blijkt namelijk van ScreenJunkies channel te zijn. Dat vreselijke channel is bij mij niet besteed.
Ik ben b.v. meer een volger van CineFix, MovieBob, Filmmaker IQ, dat soort channels.

Ed Crane

Avatar

Ja, MovieBob is wel leuk, maar hij is nog steeds bezig zichzelf te herpakken sinds hij weg is bij The Escapist en sinds zijn channel onterecht geflagd werd vanwege copyright schending. Ik moet zeggen dat't wel wat beter kan, maar we hebben hoop. De analyses zijn wel sowieso beter dan die van de bekende youtube-recensenten die ook hier populair zijn, die zijn altijd enorm oppervlakkig en voorspelbaar.

Master Of Films

Avatar

Nou ben ik nog mijn recente toevoeging vergeten. Zijn naam is Oliver Harper. Hij had een hele mooie video review met heel veel achtergrond info gemaakt over Alien 3. Hij heeft nog meer van zulke reviews gemaakt. Hij maakt echter niet veel recente filmreviews zie ik.
Als hij ze maakt, dan zijn het audio podcasten. 1 zonder spoilers en 1 met spoilers.

Liever zie ik dan ook dat deze filmwebsite meer promotie maakt voor andere kleinere movie channels die hier worden genoemd ipv Screenjunkies. Dit staat los wat ik zelf van Screenjunkies vind. Kijk, Screenjunkies heeft namelijk 5,6 miljoen subscribers. Ze krijgen aandacht genoeg.

Heeft iemand nog meer channel tips in de richting die Indie Jones/Muufley gaf.

Muufley

Avatar

Ah, ja Oliver Harper is zeer goed. Hoge kwaliteit en zeer diepgaande reviews. Die gast volg ik al haast 4 jaar.

@ MAster of Film Reddit heeft je vraag al beantwoord.

Indie Jones

Avatar

Cinefix maakt hele mooie top10-lijsten (oneindig beter dan Watchmojo enz.). Daarnaast is er ook nog een iets flauwer kanaal van Ralphthemoviemaker, die heel grappig de superheldenfilms op de hak neemt. YMS is vermakelijk, maar een tikkeltje pretentieus.

Ed Crane

Avatar

Ja, Oliver Harper is een grote aanrader. Hij zet zichzelf tenminste ook niet op de voorgrond, z'n besprekingen spreken voor zich. Z'n stem/ manier waarop hij praat is ook rustgevend en klinkt erg professioneel itt veel van die clowns op youtube.

Sunspot

Avatar

Vorig jaar ontdekt, gelijk gek op geworden, hoewel ik alleen de HT kijk van de films die ik heb gezien.

Die van Civil War was oke.

Master Of Films

Avatar

@ MAster of Film Reddit heeft je vraag al beantwoord.
Thanks mate Smiley face Mijn YouTube abbo kan worden bijgevuld Smiley face

Petyr Baelish

Avatar

Ik vind de Honest Trailers altijd zeer vermakelijk. Vooral die van Love Actually en Boyhood zijn erg grappig. Toch moet ik toegeven dat ze minder goed zijn dan voorheen. Nog steeds leuk om te kijken, maar er mist wel iets. Ik hoop dat ze weer beter worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair