Spanning en spionage in trailer WOII-thriller 'The Age of Shadows'

Spanning en spionage in trailer WOII-thriller 'The Age of Shadows'

De nieuwe Kim Jee-Woon lijkt een comeback te gaan worden, afgaande op de trailer en de positieve ontvangst in Venetië.

Kim Jee-Woon lijkt een sterke comeback in handen te hebben met The Age of Shadows, aan de trailer van zijn nieuwste film te zien. De trailer ziet er spannend en stijlvol uit, en de reacties op de wereldpremière op het filmfestival van Venetië waren zeer lovend.

Na het mislukte avontuur van Kim in Hollywood met Arnold Schwarzenegger-vehikel The Last Stand keert Kim met de WOII-thriller The Age of Shadows terug naar Zuid-Korea, waar hij groot werd met films als A Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life, The Good, the Bad, the Weird en I Saw the Devil.

De ster van sommige van die films, Song Kang-ho (ook bekend van onder andere Snowpiercer en The Host), speelt ook weer een grote rol in The Age of Shadows. De film speelt zich af in Korea eind jaren twintig, toen Japan het land al bezette. Een groep vrijheidsstrijders probeert explosieven uit China naar Korea te smokkelen om Japanse faciliteiten op te blazen, met een kat-en-muisspel tussen de vrijheidsstrijders en de Japanse politie als gevolg. Song speelt een Japanse agent van Koreaanse komaf, die zich verscheurd voelt tussen de twee partijen.



NieuwsFilm

meest populair