Video

Teaser trailer 'Soof 2'

Het vervolg op de komediehit uit 2013.

door Bram de Groot om 17:21 in Video
Met een opbrengst van bijna €6,4 miljoen en een kleine 800.000 bezoekers mag de film Soof zich rekenen tot de grote Nederlandse filmsuccessen van de afgelopen jaren. Alweer een tijdje terug werd bekend dat er een tweede deel zou gaan komen en nu zijn de eerste beelden daar. Check hieronder de teaser trailer.

Het vervolg Soof 2 volgt opnieuw Soof en Kasper. Het stel heeft maanden van relatietherapie achter de rug, maar die mochten niet baten: het huwelijk van Soof en Kasper raast op een afgrond af.

De komedie van Esmé Lammers (Bagels & Bubbels), de vervanger van Antoinette Beumer, is geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman. De belangrijkste rollen zijn opnieuw voor Lies Visschedijk (Soof) en Fedja van Huêt (Kasper) en ook de gezichten van Daan Schuurmans, Achmed Akkabi en Birgit Schuurman duiken op. Op 8 december keert Soof terug op het witte doek.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Die poster is echt gejat van een andere film maar kom er ff niet op welke film...


Edit; Ik weet het, van de 1ste Soof!

Master Of Films

Avatar

Zie ik daar een sigaret op de poster. Dus mevrouw heeft wel erg goed naar haar zin gehad. Welke fruit/groente zou ze nou genomen hebben?

mooffie

Avatar

Wat een sof.

Frietgezicht

Avatar

Tegen die tijd vast in De Wereld Draait Door.Mijn tafelheer is marc marieHihihihi jaaaaaa hihihiHey marc marie ik zie dat je een nieuwe bril hebtJa hihi ik heb een nieuwe bril jaaaaaa jaaaaa hihi hihi hiiiiDe acteurs en regisseur van Soof 2 bij ons in de studio. Heb je deel 1 gezien?Hihi jaaaa ik heb nog een leuk verhaal. Ik zat in de bios te kijken naar Soof en toen liet ik een nat scheetje jaaaaa hihi hihihiGoed we gaan aan tafel

NieuwsFilm

meest populair