Jessica Chastain is voor wapencontrole in trailer 'Miss Sloane'

Jessica Chastain is voor wapencontrole in trailer 'Miss Sloane'

Ook andere bekende gezichten in de politieke thriller, zoals Mark Strong, John Lithgow en Michael Stuhlbarg.

Beneden kom je de poster en trailer van Miss Sloane tegen, waarin Jessica Chastain de titelrol op zich neemt. Het is haar tweede samenwerking met regisseur John Madden. Het duo bracht ons namelijk zes jaar geleden The Debt. Voor scenarist Jonathan Perera is het zijn schrijfdebuut. Hij besloot een politieke thriller/drama te schrijven rondom wapencontrole.

Elizabeth Sloane is een vindingrijke en meedogenloze lobbyist die benaderd wordt om zich in het debat te werpen over wapencontrole. Men wil namelijk de achtergronden van consumenten nauwkeuriger nagaan voordat ze een pistool of geweer aanschaffen. Mevr. Sloane krijgt het weldra hevig aan de stok met politici en de moordende wereld van Washington D.C., want de politieke strateeg bezit het verlangen om te winnen ten koste van alles. Zelfs als ze haar eigen carrière in gevaar brengt.



Tijdens haar queeste om Amerika veiliger te maken zal Chastain diverse belangrijke figuren moeten overwinnen, gespeeld door o.a. Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Alison Pill, Sam Waterston, Michael Stuhlbarg en John Lithgow. Begin december verschijnt Miss Sloane, geproduceerd door EuropaCorp, in de Amerikaanse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair