Blu-Ray Preview: Mad Max: Fury Road - Black & Chrome Edition

Blu-Ray Preview: Mad Max: Fury Road - Black & Chrome Edition

Er verschijnt ook een Mad Max High Octane Collection.

Al in mei 2015 verschenen er berichten dat er een zwart-wit versie van Mad Max: Fury Road op Blu-ray zou verschijnen. En dit gaat nu dan eindelijk gebeuren! In december verschijnt de speciale 'Black & Chrome Edition' op Dvd en Blu-ray én deze zal ook in de speciale verzamelbox 'Mad Max High Octane Collection' worden opgenomen.

Mad Max High Octane Collection

De High Octane Collection bevat uiteraard alle vier de films, Mad Max (1979), Mad Max: The Road Warrior (1982), Mad Max: Beyond Thunderdome (1985) en Mad Max: Fury Road. Van de laatste wordt ook de 'Black & Chrome Edition' meegeleverd.

Bonusmateriaal

Op de High Octane Collection staan enkele extra's met een nog onbekende speelduur.

  • Introductie van George Miller: De regisseur geeft een speciale introductie bij de Black and Chrome Edition. Hierin geeft hij een omschrijving van de zwart-wit versie.

  • Road War: Dit is een compleet nieuwe extra. In 1982 werd de wereld overrompeld door George Millers meesterwerk over apocalyptische vernietiging: The Road Warrior. Voor de eerste keer vertellen George Miller, Terry Hayes en acteur Mel Gibson over de auto-verwoestende productie dat het actie-genre voor altijd herdefinieerde.

  • Madness of Max: Dit is de in 1979 uitgegeven documentaire over de misschien wel invloedrijkste film van de laatste 30 jaar. Er zijn vele interviews en achter-de-schermen foto's te zien en unieke beelden van de opnames. Dit is de meest complete blik op Mad Max (1979), met interviews met George Miller, Byron Kennedy, Mel Gibson, Hugh Keays-Byrne, Steve Bisley, Roger Ward, Joanne Samuel, David Eggby, Jon Dowding en vele anderen. Dit is het verhaal van iedereen die aan de film meewerkte, van producent tot verkeersregelaars.

    Mad Max: Fury Road - Black & Chrome Edition

    De zwart-wit versie, welke door regisseur George Miller wordt gezien als de beste versie, zal beide versies van de film bevatten. Ook wordt er een extra toegevoegd, namelijk een hierboven aangegeven introductie van Miller. Hieronder een eerdere fan-made zwart-wit versie van de trailer van Fury Road:



    Verpakking

    Vooralsnog lijkt het erop dat de uitgaven geen enorm opvallende verpakking gaan krijgen. Hieronder afbeeldingen van de twee versies die op 6 december in de States verschijnen. Het is nog onbekend of Warner Bros. Home Entertainment de uitgaven in Nederland in het schap gaat deponeren.

    Bekijk de afbeelding

    Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair