Paul Walker mogelijk toch terug in 'Fast & Furious 8'

Paul Walker mogelijk toch terug in 'Fast & Furious 8'

Motion Capture met zijn broer behoort tot de mogelijkheden.

Tot op heden was het nog ondenkbaar dat de in 2013 overleden acteur Paul Walker terug zou keren op het witte doek. Nu blijkt dat er wel over gesproken is. Fast & Furious-ster Vin Diesel heeft namelijk met zijn broer Caleb Walker gesproken of het acceptabel is om zijn broer terug te laten keren in Fast & Furious 8.

In gesprek met Entertainment Tonight liet Caleb het volgende weten: "Ik heb met Vin Diesel een uur aan de telefoon gezeten en we hebben dit een tijd terug besproken. Hij vroeg of het acceptabel zou zijn om Pauls personage terug te laten keren... om zijn fans te laten weten dat hij nog steeds bestaat. Universal wil er dan wel voor zorgen dat dit op een respectvolle manier gebeurt, ook richting zijn familie."



Walker overleed toen de opnames voor Fast & Furious 7 nog in volle gang waren. Met bijdragen van zijn broers Caleb en Cody Walker en de nodige computer-geanimeerde beelden werd de film alsnog afgerond.

Fast & Furious 8 van Straight Outta Compton-regisseur F. Gary Gray staat gepland voor 13 april en in december wordt de eerste trailer verwacht.

NieuwsFilm

meest populair