Officiële blik op J.K. Simmons' Commissioner Gordon in 'Justice League'

Officiële blik op J.K. Simmons' Commissioner Gordon in 'Justice League'

De rol die werd afgeslagen door Bryan Cranston.

Vandaag is #BatmanDay en regisseur Zack Snyder heeft daarom via Twitter een eerste blik vrijgegeven op Commissioner James Gordon, het personage van J.K. Simmons (Spider-Man, Whiplash) in Snyders Justice League. Dit is overigens een rol die Bryan Cranston (The Infiltrator, Power Rangers) klaarblijkelijk eerder heeft afgeslagen.

Cranston liet namelijk tijdens AMC's Geeking Out weten dat hij graag een "nieuwe" slechterik wil spelen in een superheldenfilm. Daarbij gaf hij aan dat hij is gevraagd voor de rol van Gordon. "Ik ben gevraagd om te kijken naar Commissioner Gordon. En het is zo van, ik zou dan één van de velen zijn. Ik zou liever een nieuwe identiteit willen proberen."

En dan de foto van Simmons als Commissioner Gordon, die vlak bij de "Bat-signal"staat. Deze foto volgt op de fraaie blik op een nieuw Batman-pak. Snyders Justice League staat gepland voor november 2017:

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding


Hieronder overigens ook nog een blik op eerdere ontwerpen voor de pakken van The Flash (Ezra Miller) en Cyborg (Ray Fisher). Deze zijn ontworpen en via Instagram onthuld door Ironhead Studios

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair