Video

Update: Eerste trailer 'Passengers' met Chris Pratt & Jennifer Lawrence

Pratt & Lawrence moeten overleven op een ruimteschip.

door Jim Pedd om 14:05 in Video
Hieronder kan je alvast een hele korte teaser bekijken voor de film Passengers, waarin Jennifer Lawrence en Chris Pratt de hoofdrollen spelen. Later vandaag, vermoedelijk in de loop van de middag, verschijnt de volledige trailer. Zodra die er is, updaten we uiteraard dit bericht! Voorlopig moeten we het echter nog doen met onderstaande tien seconden durende teaser.In Morten Tyldums Passengers ontwaken twee passagiers van een reis door de ruimte, negentig jaar te vroeg. Jim (Pratt) en Aurora (Lawrence) zullen de rest van hun leven samen moeten doorbrengen aan boord van het ontzettend luxueuze schip. Maar waar de twee langzaam verliefd worden op elkaar, blijkt al snel dat het schip in groot gevaar verkeert. Met de levens van 5.000 passagiers op het spel, is het aan het tweetal om hen te redden.

Het script van Passengers komt van de hand van Jon Spaihts. Vanaf 22 december in de bioscoop.


UPDATE 20/09: Hier kan je de eerste volledige trailer bekijken van de film. Eerst is te zien hoe Lawrence en Pratt elkaar proberen te versieren in een luxueus ruimteschip, waar ze al een jaar wakker zijn. De twee zijn de enigen, de rest van de mensen aan boord slapen nog. Dan blijkt er iets mis te zijn met de stroomvoorziening van het schip...12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Was heb je aan een luxe schip als iedereen aan boord toch negentig jaar ligt te maffen? Maar goed, zal in de film wel duidelijk worden, gok ik zo...

Indie Jones

Avatar

Een origineel verhaal!
Dat zie je niet zo vaak meer in iets grotere Hollywoodfilms..

Indie Jones

Avatar

Een origineel verhaal!
Dat zie je niet zo vaak meer in iets grotere Hollywoodfilms..

Bioscoopganger

Avatar

Passengers ziet er fantastisch uit en is inderdaad niet vergelijkbaar met een bestaande film, maar ik doe toch een poging: Het is een soort Titanic met Star-Lord en Mystique maar dan zonder ijsberg en met de rest van de passagiers in cryoslaap, of een soort The Martian maar dan met z'n tweeën in een ruimteschip.

Frietgezicht

Avatar

0:27 moest ik gelijk aan The Shining denken...

Muufley

Avatar

@ Indie Jones, is er niet een gelijkaardige film in productie waar op een generatie-ruimteschip iemand te vroeg wakker wordt en uit eenzaamheid iemand anders nog wakker maakt? Kent iemand de titel daarvan?

Frietgezicht

Avatar

Ik heb elke doordeweekse dag een klote dag omdat ik te vroeg wakker word

JamesBond

Avatar

@Muufley

Volgens mij is dat deze film. Ik heb namelijk het idee dat Pratt de eerste is die wakker wordt en vervolgens Lawrence wakker maakt omdat hij eenzaam is.

Muufley

Avatar

@JamesBond. Ben er niet zo zeker van, ik meen mij te herinneren daarvan al veel eerder een trailer te hebben gezien. En de trailer van Passengers is pas net uit.

Banned

Avatar

Ziet er aardig uit, maar dit levert een nieuwe score op van Thomas Newman dus maakt mij niet uit hoe deze film uitdraait.

horizon

Avatar

Dit script is al negen jaar oud. Dus wellicht dat iemand dat het verhaal al van kent.

In de serie Red dwarf bleef iemand te lang slapen. Toch?

Goov25

Avatar

Hij heeft wel geluk hoor. 90 jaar in de ruimte moeten blijven en de enige andere wakkere mens is een bloedmooie vrouw ;)

Het idee lijkt verder best wel op Pandorum. Uitwerking is wel anders schat ik. Ziet er goed uit verder, dat wel!

NieuwsFilm

meest populair