Update: Eerste trailer 'Passengers' met Chris Pratt & Jennifer Lawrence

Update: Eerste trailer 'Passengers' met Chris Pratt & Jennifer Lawrence

Pratt & Lawrence moeten overleven op een ruimteschip.

Hieronder kan je alvast een hele korte teaser bekijken voor de film Passengers, waarin Jennifer Lawrence en Chris Pratt de hoofdrollen spelen. Later vandaag, vermoedelijk in de loop van de middag, verschijnt de volledige trailer. Zodra die er is, updaten we uiteraard dit bericht! Voorlopig moeten we het echter nog doen met onderstaande tien seconden durende teaser.



In Morten Tyldums Passengers ontwaken twee passagiers van een reis door de ruimte, negentig jaar te vroeg. Jim (Pratt) en Aurora (Lawrence) zullen de rest van hun leven samen moeten doorbrengen aan boord van het ontzettend luxueuze schip. Maar waar de twee langzaam verliefd worden op elkaar, blijkt al snel dat het schip in groot gevaar verkeert. Met de levens van 5.000 passagiers op het spel, is het aan het tweetal om hen te redden.

Het script van Passengers komt van de hand van Jon Spaihts. Vanaf 22 december in de bioscoop.


UPDATE 20/09: Hier kan je de eerste volledige trailer bekijken van de film. Eerst is te zien hoe Lawrence en Pratt elkaar proberen te versieren in een luxueus ruimteschip, waar ze al een jaar wakker zijn. De twee zijn de enigen, de rest van de mensen aan boord slapen nog. Dan blijkt er iets mis te zijn met de stroomvoorziening van het schip...



NieuwsFilm

meest populair