Posters 'Power Rangers' onthullen de Zords

Posters 'Power Rangers' onthullen de Zords

Die zien er net zo buitenaards uit als de pakken van de Rangers zelf.

Filmstudio Lionsgate heeft vijf personageposters vrijgegeven voor zijn Power Rangers-reboot. Die onthullen de eerste blik op de Zords, de robots waar de Rangers gebruik van maken bij het bestrijden van buitenaardse bedreigingen. Natuurlijk kunnen de robots ook gecombineerd worden tot de Megazord, maar dat zullen we vermoedelijk pas in de film zelf zien.

Op de posters zien we Jason (de rode Ranger), gespeeld door Dacre Montgomery, Billy (de blauwe Ranger), gespeeld door RJ Cyler, Kimberly (de roze Ranger), gespeeld door Naomi Scott, Trini (de gele Ranger), gespeeld door Becky G en Zack (de zwarte Ranger), gespeeld door Ludi Lin.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In Power Rangers zijn de vijf als we ze leren kennen doodgewone middelbare scholieren. Ze moeten het buitengewone in zichzelf naar boven halen, als een buitenaardse bedreiging op het punt staat niet alleen hun stadje, Angel Grove, maar ook de wereld, te vernietigen. Gekozen door het lot, ontdekken de helden dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, zullen ze wel moeten leren samen te werken.

De film van regisseur Dean Israelite gaat op 23 maart 2017 in première.



NieuwsFilm

meest populair