Billy Bob Thornton kan z'n moeder niet uitstaan in 2e redband trailer 'Bad Santa 2'

Billy Bob Thornton kan z'n moeder niet uitstaan in 2e redband trailer 'Bad Santa 2'

Maar ja, om wie geeft de pessimist nou wel?

De eerste 16+ trailer van Bad Santa 2 gaf aan dat Billy Bob Thornton's Willie nog altijd een vuilgebekte bandiet is met een slecht humeur. De tweede redband trailer, die uitgekomen is, doet er nog eens een schepje bovenop d.m.v. vele nieuwe beelden. Mark Waters is verantwoordelijk voor de regie van het vervolg. Het origineel komt inmiddels alweer uit 2003.

Wanneer Willie's kleine en oude partner in crime Marcus (Tony Cox) vrijkomt, benadert hij Willie met een plan om op Kerstavond een liefdadigheidsevenement te beroven. Met enige tegenzin stemt hij toe, maar krijgt al snel spijt wanneer zijn moeder (Kathy Bates) bij de roverij betrokken wordt en de dikke en zwakzinnige Therman (Brett Kelly) terugkeert. Daarnaast valt hij voor de knappe Diane (Christina Hendricks) die de liefdadigheidsinstelling runt.



Voor de liefhebber is Bad Santa 2 vanaf 24 november te zien in de bioscoop, ruim een maand voordat het daadwerkelijk Kerstmis is. Het schrijfwerk is in orde gebracht door aardig wat mensen: Doug Ellin, John Phillips, Shauna Cross en Johnny Rosenthal.

NieuwsFilm

meest populair