Algemeen

Hugo Weaving staat open voor terugkeer als Red Skull

Hij vond de rol van de über-Nazi erg leuk om te spelen.

door Jim Pedd om 18:06 in Algemeen
Lange tijd was hij van het standpunt dat een terugkeer als de Red Skull uit Captain America: The First Avenger niet mogelijk was. Maar nu laat acteur Hugo Weaving weten van mening veranderd te zijn. Hij staat dus toch open voor een terugkeer in de rol, iets waar fans van de Marvel-films al lange tijd om vragen.

Weaving vertelde tegenover Yahoo! Movies dat hij positief terugkijkt op zijn rol in de Marvel-film. "Het leek me erg leuk om een klassieke über-nazi te spelen, iemand die Hitler maar een mietje vond. Het was een leuke rol om te spelen, ik hield van het overdreven Duitse accent dat ik had en vond het masker en kostuum geweldig - al was het ontzettend warm daarin. Ik hou ervan om met maskers te werken, en dingen te onthullen die het masker zelf niet onthullen. V for Vendetta is nog zo'n voorbeeld."

Maar over die terugkeer: "Als het aankomt op terugkeren en er nog een maken, weet ik het niet zeker. Het ligt aan hun plannen met de Red Skull." De acteur heeft wel een contract getekend bij Marvel waarin staat dat hij terug zou moeten keren voor nog een film. Maar de kans dat hij dat zal doen lijkt vrij klein, gezien het feit dat de films zich al lang niet meer in het verleden afspelen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nou Hugo, Bay staat op dit moment geschiedenisvervalsing met Nazi's te verfilmen. Dus chop chop naar de UK toe, kan je daar helemaal mee uit leven.
Wat betreft Marvel, ik denk dat Thanos de nieuwe Marvel Nazi is geworden.

Ed Crane

Avatar

Ja ik wou net zeggen, het ideale moment voor een MCU/Transformers-crossover!

Frietgezicht

Avatar

Skullie was wel ok. Vond het geen memorabele badguy maar ook geen teleurstelling ofzo. Mocht hij nodig zijn dan zie ik hem wel graag nog een keertje terug.

Ereptile

Avatar

Op het einde van Captain America: The First Avenger te zien dat Skull het mogelijk zou hebben overleefd. En dat hij naar een ander universum werd gestuurd. Zo leek het althans. Het zou mogelijk zijn dat tijd daar anders loopt, en dat hij best terug zou kunnen keren!

Goov25

Avatar

Huh? Ik dacht ooit gelezen te hebben dat Hugo Weaving juist niet zo blij was met hoe Red Skull geworden was...

Edit: Gevonden! Check dit citaat :
"... And it’s not something I would want to do again. I’m glad I did it. I did sign up for a number of pictures and I suppose, contractually, I would be obliged to, if they forced me to, but they wouldn’t want to force someone to do it, if they didn’t want to. I think I’ve done my dash with that sort of film. It was good to do it and try it out, but to be honest, it’s not the sort of film I seek out and really am excited by."

benjamin

Avatar

Zou de carrière van meneer Weaving plots niet meer helemaal volgens plan verlopen waardoor hij plots weer dit deurtje opent?

NieuwsFilm

meest populair