Jared Leto verliest rechtszaak tegen TMZ

Jared Leto verliest rechtszaak tegen TMZ

In december 2015 klaagde de acteur en zanger de entertainmentwebsite aan.

Jared Leto (Suicide Squad en Dallas Buyers Club) heeft de rechtszaak tegen TMZ verloren. De acteur en zanger maakte in december 2015 bekend de entertainmentwebsite te hebben aangeklaagd voor het delen van een privévideo, waarin was te zien hoe hij Taylor Swift "afkraakt".

De video in kwestie toont Jared en één van zijn 30 Seconds to Mars-bandleden die het album van Taylor Swift beluisteren. De zangeres krijgt positieve feedback, maar aan het einde van de video zegt Jared: "Ik geef helemaal niets om haar."

Na het openbaar maken van de video twitterde Jared zijn excuses: "De waarheid is dus eigenlijk dat ik Taylor Swift geweldig vind. Ze is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden als ik haar of haar fans heb gekwetst."

Even later plaatste Jared Leto ook de volgende verklaring op zijn website:
""

Afgelopen vrijdag oordeelde rechter Ronald S.W. Lew dat hij het eens is met het standpunt van TMZ. Naeem Munaf, de persoon die de video heeft gemaakt in september 2015, is geen werknemer geweest van Jared Leto en heeft nooit een overeenkomst met de acteur en zanger gesloten waarin werd verboden dit soort beeldmateriaal te delen.



NieuwsFilm

meest populair