Alan Grant niet in 'Jurassic World 2'

Alan Grant niet in 'Jurassic World 2'

Acteur Sam Neill gelooft er niet zo in.

Als er een personage intrinsiek verbonden is met de Jurassic Park-films, is het wel Dr. Alan Grant, het personage van acteur Sam Neill. Hem werd gevraagd hoe groot hij de kans inschat dat zijn personage ook in Jurassic World 2 te zien is. Die kans lijkt vrij klein te zijn, want als we Neill mogen geloven heeft zijn personage nu een hele andere carrière.

"Ik denk dat het probleem is dat niemand weet waar Alan Grant is. Hij is gestopt met de paleontologie. Hij is klaar met dinosaurussen en wegrennen. Hij is niet meer zo snel als hij was en nu woont hij in Dayton, Ohio, waar hij een erg succesvol accountantsbureau heeft. Ik denk dat dat met Alan gebeurd is. Dat, of hij is dood."

Maar toen hem wat serieuzer gevraagd werd of Universal ooit contact met hem heeft opgenomen voor een eventuele terugkeer, reageerde Neill daar als volgt op. "Het telefoontje is niet gekomen."

Uiteraard zijn Chris Pratt en Bryce Dallas Howard wel gewoon te zien in dit vervolg op Jurassic World. De film van regisseur Juan Antonio Bayona draait vanaf 7 juni 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair