Algemeen

Denzel Washington in pakkende trailer 'Fences'!

Ook geregisseerd door Washington.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Paramount Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor de film Fences van en met Denzel Washington (The Great Debaters, Antwone Fisher). Andere rollen zijn voor Viola Davis, Jovan Adepo, Stephen McKinley Henderson, Russell Hornsby, Mykelti Williamson en Saniyya Sydney.

Het drama is gebaseerd op de gelijknamige bekroonde Broadway-productie uit 2010, welke al gebaseerd is op het Pulitzer- en Tony-winnende theaterstuk uit 1983 van August Wilson. In Fences zien we het historische Afro-Amerikaanse deel van Pittsburgh waar Wilson opgroeide en te maken kreeg met het extreme racisme dat heerste in de jaren '50. Het script voor de film schreef Wilson vlak voor zijn dood in 2005.

De Nederlandse verschijningsdatum staat op 17 februari. In de States verschijnt de film eerder zodat deze in aanmerking komt voor de vele filmprijzen die rond die tijd worden uitgedeeld.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ziet er goed uit, maar damn wat een acteerwerk bij Washington en Davis.

Master Of Films

Avatar

Lijkt mij een mooie emotionele film, wat wel lekker is op zijn tijd.
It got me hooked already. Smiley face

dakai-world

Avatar

Moet ik zien! Heb ooit eens een stuk van de voorstelling gezien. Als dit ook maar ergens de buurt van de voorstelling komt, is het Oscar-materiaal.

Trailer gaf me iig al kippenvel. Magisch en ik kijk hier erg veel naar uit. Ik hoop weer een goeie Denzel te zien!

benjamin

Avatar

Ik voel Oscarnominaties komen.

Menshi

Avatar

Zowel Washington als Davis speelde ook al de hoofdrollen in 2010 in de broadway productie, waar ze overigens beide voor zijn bekroond voor hun werk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair