Drie nieuwe motion posters 'Doctor Strange'

Drie nieuwe motion posters 'Doctor Strange'

Nu ook beelden van Kaecilius, The Ancient One en Baron Mordo.

Nadat Marvel Studios al motion posters voor Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Christine Palmer (Rachel McAdams) en Wong (Benedict Wong) heeft vrijgegeven, zijn er nu ook posters voor een paar andere personages in de film. Hieronder zie je de beelden.

Kaecilius


Het personage van Mads Mikkelsen is de slechterik in deze film. Hij is lid van een sekte die zich afgescheiden heeft van de Ancient One (Tilda Swinton). Zij willen de andere dimensies naar de onze brengen en dat zal voor chaos zorgen. Naar het schijnt zijn de volgelingen van Kaecilius verslaafd aan het reizen naar andere dimensies en compleet de weg kwijt.


Bekijk de afbeelding
Baron Mordo

In de comics is het personage van Chiwetel Ejifor een slechterik, maar nu niet. In de comics is Mordo namelijk vooral jaloers op het potentieel van Stephen Strange en daarom begint hij hem te dwarsbomen. Maar nu niet, het is zelfs zo dat Mordo degene is die ervoor zorgt dat de Ancient One besluit Stephen Strange te trainen.


Bekijk de afbeelding
The Ancient One

Tot slot is er nog een beeld van Tilda Swintons The Ancient One. Zij introduceert Strang eind e magische kunsten en leert hem alles over het reizen tussen dimensies. Overigens is Swintons versie niet de eerste Ancient One: het is een titel voor de leider van deze specifieke sekte.


Bekijk de afbeelding

Het oog

Overigens is er nog een laatste motion poster vrijgegeven met daarop 'the Eye of Agamotto'. Dat is een magisch artefact dat Strange een deel van zijn krachten geeft.


NieuwsFilm

meest populair