Kevin Hart en Dwayne Johnson op nieuwe setfoto 'Jumanji'

Kevin Hart en Dwayne Johnson op nieuwe setfoto 'Jumanji'

Plus een foto van Karen Gillan met haar stunt-dubbelgangers.

De opnames van Sony Pictures nieuwe Jumanji-film zijn nog steeds volop in de gang, en de castleden delen de nodige setfoto's via hun social media-accounts. Vandaag hebben we twee nieuwe foto's; een die duidelijk maakt dat Kevin Hart groter is dan Dwayne Johnson en een waarop we actrice Karen Gillan zien met haar stuntvrouwen. Je kunt beide foto's hieronder bekijken!

Naast de eerder genoemde acteurs bestaat de cast van Jumanji uit acteurs zoals Jack Black, Nick Jonas, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Alex Wolff en Morgan Turner. Johnson, Gillan, Hart en Black spelen in de film de 'avatars' van de kinderen die het daadwerkelijke Jumanji-bordspel spelen.

De regie van Jumanji 2017 is in handen van Sex Tape-regisseur Jake Kasdan. Het script werd geschreven door Scott Rosenberg (High Fidelity, Con Air en de productie is in handen van Jeff Pinkner, Matt Tolmach, William Teitler en Ted Field.

Jumanji is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Chris Van Allsburg uit 1985, waarin een magisch bordspel ervoor zorgt dat allerhande planten en beesten uit de jungle tot leven komen in een Amerikaanse wijk. Volgens Johnson zal de nieuwe film fungeren als een soort van vervolg op de versie uit 1995, waarin Robin Williams de hoofdrol speelde. Jumanji draait vanaf 27 juli 2017 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair