Teaser trailer 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' (zonder Johnny Depp)!

Teaser trailer 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' (zonder Johnny Depp)!

Javier Bardem gaat achter Jack Sparrow aan.

Hieronder zie je de teaser trailer voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, de vijfde film in de reeks na Pirates of the Caribbean (2003), Dead Man's Chest (2006), At World's End (2007) en On Stranger Tides (2011).

In de fantasyfilm van Kon Tiki-regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg krijgt Jack Sparrow (Johnny Depp) te maken met zijn oude aartsvijand Captain Salazar, een rol van Javier Bardem. Salazar ontsnapt met de nodige geestenpiraten uit de Devil's Triangle en wil maar één ding: alle piraten uitmoorden. Sparrow zet zijn vizier op de legendarische drietand van Poseidon. Met dit krachtig artefact krijgt hij de totale controle over de zeeën.


Andere rollen zijn voor onder meer Geoffrey Rush (Captain Barbossa), Kaya Scodelario (Carina Smyth), Brenton Thwaites (Henry) en Paul McCartney in een nog onbekende rol. Orlando Bloom zal na zijn afwezigheid in At World's End terugkeren als Will Turner en naar verluidt zal hij een belangrijk aandeel krijgen in Dead Men Tell No Tales, te zien vanaf 26 mei 2017.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair