Warwick Davis ook in 'Star Wars: Episode VIII' te zien

Warwick Davis ook in 'Star Wars: Episode VIII' te zien

Na rolletjes in The Force Awakens en Rogue One.

Warwick Davis begon in de jaren tachtig zijn acteercarrière als Ewok Wicket, in Star Wars: Return of the Jedi. Jaren later keerde hij in The Phantom Menace terug naar de franchise en kreeg hij zelfs rolletjes in The Force Awakens en naar het schijnt in Rogue One. Nu lijkt het erop dat Davis ook te zien gaat zijn in Star Wars: Episode VIII. Tijdens een interview op de Australische televisie bevestigde hij dit.

"Ja, ik zit erin. Dat is alles wat ik mag zeggen", vertelde Davis. Natuurlijk kon en mocht hij niet meer vertellen en is het de vraag of Davis over veel meer informatie dan dit beschikt. Wel vertelde Davis nog een beetje over The Force Awakens en wat hij van die film vindt.

"Er zitten wat prachtige momenten in, wat emotionele momenten en het zat vol met actie die we verwachten, dus voor mij had het alles wat ik ervan verwacht had," begon hij over de film van J.J. Abrams. "En ik denk dat het de trilogie erg goed opzet. Natuurlijk gaan we binnenkort richting Episode VIII en net als Empire Strikes Back weet ik zeker dat het wat belangrijke verhaalmomenten bevat en ook wat vragen overlaat die in Episode IX beantwoord worden."

Vanaf 14 december 2017 is Episode VIII in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair