Foto's 'Pirates 5' tonen Javier Bardems slechterik

Foto's 'Pirates 5' tonen Javier Bardems slechterik

En er zijn beelden van Brenton Thwaites.

De eerste trailer voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales was vrij onthullend als het aankomt op slechterik Captain Salazar (Javier Bardem). Op een stel mooie foto's die Disney vandaag heeft vrijgegeven, krijgen we nog eens een goede blik op Salazar. Hij is een geestpiraat die ooit gevangen zat in de Devil's Triangle, maar samen met zijn bemanning weet te ontsnappen. Daarop zoeken ze wraak op Jack Sparrow (Johnny Depp).

Interessant is dat acteur Depp in de trailer geheel afwezig was, maar ergens is dat ook niet zo vreemd. De acteur is ietwat controversieel op dit moment, dus door hem niet te laten zien in de trailer houdt Disney de fans in elk geval geconcentreerd op de franchise als geheel. Het is tegelijk een mooie showcase voor de visuele effecten van de film en het mooie ontwerp van Salazar.

Depps Jack Sparrow zal in de film van het Noorse regieduo Joachim Rønning en Espen Sandberg op zoek gaan naar de drietand van Poseidon. In zijn zoektocht naar dat mythische artefact, dat de bezitter de macht over de oceanen geeft, krijgt hij vermoedelijk hulp van Orlando Blooms Will Turner.

Naast Depp, Bardem en Bloom zijn er ook rollen voor Brenton Thwaites, Kaya Scodelario en Geoffrey Rush. Vanaf mei 2017 in de bioscoop.
Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair