Zac Efron produceert zwarte komedie 'Straight to Hell' over Wall Street

Zac Efron produceert zwarte komedie 'Straight to Hell' over Wall Street

Naar het boek van John LeFevre, die zijn geluk opzocht in de financiële wereld.

Zac Efron gaat een film over de eigenaardige wereld van Wall Street produceren. Het wordt een boekverfilming van John LeFevre's werk uit 2015, genaamd Straight to Hell: True Tales of Deviance, Debauchery, and Billion-Dollar Deals. Variety meldde het nieuws en volgens hen wordt het een komediefilm met zwarte humor. Of Efron erin zal spelen is niet bekendgemaakt.

Investeringsbankier John LeFevre onthult in zijn boek de wereld die men haat en benijdt: Wall Street. Zijn carrière bracht hem op de meest belangrijkste plekken in het vak, waaronder New York, Londen en Hongkong. LeFevre trok zich nergens wat van aan terwijl hij het tegen de beurs opnam en later na werkuren de tijd van zijn leven tegemoet ging. Het boek zit - zoals hij meldt - vol choquerende/illegale praktijken, jongensachtige streken en geniepige opzetten waarmee hij enkel geld kon winnen. Straight to Hell wordt omschreven als de ultieme blik op de disfunctionele wereld van financiën.

De acteur, volgend jaar te zien in Baywatch, ontwikkelt de film met zijn bedrijf Ninjas Runnin' Wild. Five All in the Fifth Entertainment helpt hem daarbij. John M. Phillips (Dirty Grandpa) gaat de adaptatie schrijven, alhoewel de film losjes gebaseerd wordt op het boek. Er is nog geen regisseur in beeld.

NieuwsFilm

meest populair