'Scenic Route'-regisseurs maken slasher 'Superstition: Final Chance'

'Scenic Route'-regisseurs maken slasher 'Superstition: Final Chance'

Als er twee mensen overlijden, laat de derde niet lang op zich wachten...

Scenarist Jeffrey Reddick, beter bekend als de bedenker van de Final Destination-serie, ging drie jaar geleden in zee met Global Renaissance Entertainment Group. Er werd aangekondigd dat Reddick aan meerdere films ging werken, één daarvan was de horror/thriller Superstition: Final Chance. Inmiddels heeft hij het scenario al lang en breed af, het enige wat ontbrak was een regisseur. Bloody Disgusting meldt nu dat de horror er twee heeft gekregen.

Aan het roer komt regisseursduo Kevin en Michael Goetz. Hun regiedebuut Scenic Route verscheen in 2013 en vorig jaar brachten ze de remake Martyrs uit. Deze maand gaan de opnames starten, in de staat Georgia. Het is de bedoeling dat Superstition: Final Chance leven gaat geven aan meerdere sequels. Of dat inhoudt dat de Final Destination-franchise een pauze gaat nemen, is niet bekend.

Zoals de titel aangeeft draait de horror om bijgeloof. Maar ook onze verslaving aan sociale media en technologie komt er aan te pas. Een cultuur dat afzondering, paranoia en angst schept. Nadat er twee doden vallen op een universitaire campus, worden studente Cara en haar vrienden verleidt om deel te nemen aan een online spel - The Dead Pool. De website omarmt het bijgeloof dat de dood in drieën komt.

Cara en haar vrienden gaan wedden wie pechvogel nummer drie wordt. Niemand weet wie met het spel begonnen is, maar iedereen doet wel mee. Wat als een morbide grap begint, verandert in een nachtmerrie wanneer de persoon die Cara koos komt te overlijden. Ze wint het spel, maar dat stelt niet veel voor. Want de mysterieuze ontwikkelaar van The Dead Pool - de Reaper - begint haar te stalken en haar vrienden één voor één te doden. Tot overmaat van ramp zijn er aanwijzingen dat Cara de moordenaar is.



NieuwsFilm

meest populair