Algemeen

Titel derde Wolverine-film wordt 'Logan'

En lees over de eerste plotdetails.

door Jim Pedd om 15:33 in Algemeen
UPDATE 05/10: Nu net heeft Hugh Jackman de titel van de film onthuld. Dit wordt Logan. Een gigantisch billboard op de New York Comic-Con, dat je hieronder kan zien, onthult de titel. Daarop zien we de hand van Wolverine, met z'n klauwen eruit. Een jonge hand houdt hem vast. Het lijkt op die van een kind. Maar daarnaast heeft James Mangold een pagina van het script op Twitter geplaatst. Eerst echter het logo, daarna gaan we verder over het script.

Dan zien we nog een foto van James Mangold op Twitter, van het scenario. Eerst de foto, daarna bespreken we hem.

Wat vertelt bovenstaande pagina ons allemaal? Dat "onze held nu ouder is en dat zijn krachten niet meer zijn wat ze geweest waren." Hij sterft langzaam af van binnen en zijn vroegere helende krachten werken niet meer zoals voorheen. Nu is hij alcoholist, om die pijn niet te hoeven voelen. Tegelijk onthult de vechtscène die volgt op de inleidende tekst dat Logan minder sterk is dan eerst (hoewel hij ook dronken is).

Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht.

Volgend jaar is acteur Hugh Jackman voor het laatst te zien in een X-Men-film, met Wolverine 3. De film vormt de reünie van Jackman en regisseur James Mangold, en er is een rol voor Patrick Stewart. Wolverine 3 wordt, als we Jackman mogen geloven, desondanks een heel stuk anders dan wat we tot nu toe gewend zijn. Maar daarnaast krijgen we snel eerste beelden van de film.

Tegenover ET vertelde Jackman dat hij "net met Jim Mangold" gesproken had. "Ik ben er erg enthousiast over. Er komt volgende week of zo spul naar buiten en dat is alles wat ik mag zeggen. Ik probeer het althans, maar ik ben een persoon die iedereen over alles vertelt. Het komt erop neer dat het een behoorlijk andere film wordt vergeleken met wat we tot nu toe gemaakt hebben."

De zwanenzang van Jackman als Wolverine zou draaien om de Old Man Logan verhaallijn. Het wordt verder de eerste R-Rated film in de franchise, dus er zal behoorlijk wat (bloederig) geweld in te zien zijn. Het gerucht gaat verder dat de film een rolletje heeft voor X-23, mogelijk een vrouwelijke variant van Wolverine die het stokje van hem moet overnemen. In de comics nam X-23 het daadwerkelijk over van Wolverine, dus wie weet gaat dat ook in de films zo.

Wolverine 3 gaat in maart 2017 in première.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Anders in kwaliteit ook hopelijk. Maar ja,zie het wel,het nieuws rond Jolie en Pitt bevat meestal meer relevante informatie.

McGraig

Avatar

Tuurlijk..... eerst zien; dan geloven. De vorige Wolverine film zou ook een enorme verbetering worden met een totaal andere sfeer. Het leverde een vrij matige film op. R-Rated staat nu niet bepaald garant voor kwaliteit en als je naar het oeuvre van Mangold kijkt is het nu niet bepaald het toonbeeld van durf. Alleen Heavy en Copland waren echt goede, originele films

ridjieddo

Avatar

Frietgezicht heeft wel een sterk punt, wat hebben jullie daarop terug te zeggen Filmtotaal?

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht heeft wel een sterk punt, wat hebben jullie daarop terug te zeggen Filmtotaal?
Het antwoord, wat verdacht veel op deze topic lijkt.

Jim

Avatar

Daar ging even iets mis Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ Ridje,door de aanpassing is deze topic opeens een stuk interessanter geworden haha.

Hexagone

Avatar

"Zou draaien om old man logan", maar is dit werkelijk al bevestiged?

McGraig

Avatar

Frietgezicht heeft wel degelijk een punt. Ik merk dat ik door die roddelnieuwtjes hier een stuk minder kijk. Je kunt wel aandragen dat er vraag naar is maar je wil als site toch iets uitstralen. De Volkskrant begint ook niet ineens een roddelrubriek omdat de Telegraaf zo goed verkoopt

Sunspot

Avatar

Wow, klinkt vet dit, kijk er nu nog meer naar uit.

Verwacht veel, sowieso omdat dit de laatse Wolvie met Jackman is. Deel 1 was zeker leuk, deel 2 vond ik iets te 'japans' en voelde niet echt als een X-Men/superhelden film.

Decepticon

Avatar

Nou, ik verwacht dat de titel nog wel veranderd, want de gemiddelde bioscoopbezoek zal geen idee hebben dat een film genaamd Logan, over Wolverine gaat.
Ze zullen imo toch iets met Wolverine in de titel moeten bedenken, anders denk ik dat deze film niet het aantal bezoekers zal trekken, die ze verwachten.

Het is volgens mij ook nog steeds niet bevestigd dat het om de Old Man Logan story gaat.

Decepticon

Avatar

Wel mooie poster btw.

Master Of Films

Avatar

Daar ging even iets mis Smiley face

Gefixt zie ik. Smiley face

Ze zullen imo toch iets met Wolverine in de titel moeten bedenken, anders denk ik dat deze film niet het aantal bezoekers zal trekken, die ze verwachten.
Is idd wel verstandig ja, kan nog steeds gebeuren. Deze mooie poster echter is nog maar een teaser.

Artificialis

Avatar

Lijkt de indruk te wekken van een serieuze dramafilm, iets wat ik een goede insteek vind. Minder blockbuster, meer verhaal.

NieuwsFilm

meest populair