Titel derde Wolverine-film wordt 'Logan'

Titel derde Wolverine-film wordt 'Logan'

En lees over de eerste plotdetails.

UPDATE 05/10: Nu net heeft Hugh Jackman de titel van de film onthuld. Dit wordt Logan. Een gigantisch billboard op de New York Comic-Con, dat je hieronder kan zien, onthult de titel. Daarop zien we de hand van Wolverine, met z'n klauwen eruit. Een jonge hand houdt hem vast. Het lijkt op die van een kind. Maar daarnaast heeft James Mangold een pagina van het script op Twitter geplaatst. Eerst echter het logo, daarna gaan we verder over het script.

Dan zien we nog een foto van James Mangold op Twitter, van het scenario. Eerst de foto, daarna bespreken we hem.

Wat vertelt bovenstaande pagina ons allemaal? Dat "onze held nu ouder is en dat zijn krachten niet meer zijn wat ze geweest waren." Hij sterft langzaam af van binnen en zijn vroegere helende krachten werken niet meer zoals voorheen. Nu is hij alcoholist, om die pijn niet te hoeven voelen. Tegelijk onthult de vechtscène die volgt op de inleidende tekst dat Logan minder sterk is dan eerst (hoewel hij ook dronken is).

Hieronder volgt het oorspronkelijke bericht.

Volgend jaar is acteur Hugh Jackman voor het laatst te zien in een X-Men-film, met Wolverine 3. De film vormt de reünie van Jackman en regisseur James Mangold, en er is een rol voor Patrick Stewart. Wolverine 3 wordt, als we Jackman mogen geloven, desondanks een heel stuk anders dan wat we tot nu toe gewend zijn. Maar daarnaast krijgen we snel eerste beelden van de film.

Tegenover ET vertelde Jackman dat hij "net met Jim Mangold" gesproken had. "Ik ben er erg enthousiast over. Er komt volgende week of zo spul naar buiten en dat is alles wat ik mag zeggen. Ik probeer het althans, maar ik ben een persoon die iedereen over alles vertelt. Het komt erop neer dat het een behoorlijk andere film wordt vergeleken met wat we tot nu toe gemaakt hebben."

De zwanenzang van Jackman als Wolverine zou draaien om de Old Man Logan verhaallijn. Het wordt verder de eerste R-Rated film in de franchise, dus er zal behoorlijk wat (bloederig) geweld in te zien zijn. Het gerucht gaat verder dat de film een rolletje heeft voor X-23, mogelijk een vrouwelijke variant van Wolverine die het stokje van hem moet overnemen. In de comics nam X-23 het daadwerkelijk over van Wolverine, dus wie weet gaat dat ook in de films zo.

Wolverine 3 gaat in maart 2017 in première.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair