Tijdreizen in TV-spot 'Doctor Strange'?

Tijdreizen in TV-spot 'Doctor Strange'?

Introduceert de film van Scott Derrickson de Time Stone?

"Tijd". Dat is zo ongeveer het sleutelwoord van onderstaande nieuwe TV-spot voor Marvels Doctor Strange. Geheel in stijl met de film, loopt tijd terug in de spot. Maar afgezien daarvan lijkt de spot ernaar te hinten dat de film een Infinity Stone introduceert. Volgens de geruchten gaat het om de Time Stone, een van de twee Infinity Stones die nog onthuld moeten worden in de franchise.

Het zou zo zijn dat de Eye of Agamotto, waar hoofdpersoon Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) veel van zijn krachten vandaan haalt in Doctor Strange, de Time Stone heeft. Die biedt, vertelde Kevin Feige in het verleden al eens, Strange de mogelijkheid om "te rommelen met de tijd". Zonder verder omhaal, hieronder de spot:

In Doctor Strange verliest chirurg Stephen Strange door een auto-ongeluk de controle over zijn handen. In een poging genezing te vinden, reist hij naar Tibet, waar hij in de leer gaat bij mysticus The Ancient One (Tilda Swinton). Die introduceert hem in een wereld van andere dimensies en magie.

Vanaf 27 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair