Eerste blik op oude Professor X in 'Logan'

Eerste blik op oude Professor X in 'Logan'

Plotdetails laatste Wolverine-avontuur 'Logan' onthuld

Gisteren werden de eerste poster en de titel van de volgende film in de X-Men-franchise onthuld. Nu zijn er via The Wrap wat plotdetails van het avontuur waarin Hugh Jackman afscheid gaat nemen van de rol van Wolverine van regisseur James Mangold.

Dit R-rated avontuur speelt zich volgens The Wrap af in 2024. Wolverine heeft nauwelijks helende krachten meer en lijkt aan het einde van zijn latijn. Desondanks draagt hij zorg voor een klein meisje dat ook klauwen heeft - twee op elke hand in plaats van drie.

Wolverine zorgt niet in zijn eentje voor het meisje, ook Professor Xavier (Patrick Stewart), wiens mentale krachten aan het afnemen zijn, en de mutant Caliban (Stephen Merchant), dragen zorg voor haar. Er worden in 2024 verder minder mutanten geboren dan voorheen en een organisatie met de naam Transigen verandert jonge mutanten in moordmachines.

Vermoedelijk is het meisje waar Wolverine, Xavier en Caliban voor zorgen niemand minder dan Laura Kinney, ofwel X-23. Zij zou volgens de laatste geruchten het stokje van Wolverine overnemen in de franchise. Verder lijkt de baas van Transigen ons niemand minder dan Minister Sinister te zijn, die de slechterik van de film vormt.

Vanaf 2 maart 2017 in de bioscoop.


UPDATE 06/10: Het lijkt erop dat regisseur James Mangold de smaak te pakken heeft gekregen. Hij plaatste nu net op zijn Twitter-account een foto van en veel oudere Professor Charles Xavier dan we gewend zijn, zoals hieronder te zien. Het beeld lijkt het verhaal dat hierboven te lezen valt te bevestigen, namelijk dat Xaviers geest niet meer is wat 'ie geweest was...

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair