Trailer 'The Monster': Zoe Kazan en haar dochter opgejaagd door een wezen

Trailer 'The Monster': Zoe Kazan en haar dochter opgejaagd door een wezen

Van de man achter horrorfilm 'The Strangers.'

Distributeur A24 plaatste deze week de eerste trailer van The Monster online, een nieuwe horrorfilm van Bryan Bertino. Zijn naam zegt misschien niet zoveel, hoewel hij acht jaar geleden de wereld aan The Strangers introduceerde. De film met Liv Tyler en Scott Speedman blies weliswaar niet iedereen omver, maar een vervolg is nog steeds in de maak dankzij het succes van het origineel.

Bertino werkte aan The Monster opnieuw met Speedman, hoewel de echte hoofdrollen ingevuld worden door Zoe Kazan (In Your Eyes) en Ella Ballentine (Standoff). Ze spelen een gescheiden vrouw met haar dochtertje, 's avonds laat op weg wegens een noodgeval om de vader van het meisje te bezoeken. Helaas stranden ze met de auto nadat ze het karkas van een dier op de weg willen omzeilen. Vast in niemandsland proberen ze hulp te vinden, hoewel ze dicht in de buurt van de wagen blijven. Weldra ontdekken moeder en dochter dat ze niet alleen zijn - een afschuwelijk kwaad sluimert in de bossen en houdt hen nauw in de gaten.



Begin november komt de titel via VOD en gelimiteerd in de Amerikaanse bioscopen uit. Vermoedelijk bereikt The Monster onze zalen niet. Bertino is naast de regie ook zelf verantwoordelijk voor het schrijfwerk. Zie hieronder de poster.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair