It's Morphin Time! Check de teaser trailer voor 'Power Rangers'!

It's Morphin Time! Check de teaser trailer voor 'Power Rangers'!

De gekleurde vijf gaan ervoor.

Hieronder de teaser trailer, een still en vijf nieuwe posters voor Dean Israelite's Power Rangers-reboot. Op de foto zien we de alter ego's van de Rangers naar iets opkijken en op de affiches zien we de rode, gele, blauwe, roze en zwarte Rangers in een flitsende houding!




Bekijk de afbeelding

In de reboot ontmoeten we vijf doodgewone scholieren. Ze moeten het buitengewone in zichzelf naar boven halen, als een buitenaardse wezens op het punt staan hun dorp Angel Grove en daarbij ook nog eens de wereld te vernietigen. Het blijkt dat zij de enige helden zijn die de aarde kunnen redden van de ondergang. Samenwerking is echter een must.

Bryan Cranstons Zordon gaat de Rangers daarbij helpen en Elizabeth Banks' Rita Repulsa wil de wereld verwoesten. Vanaf 23 maart in de Nederlandse bioscoop.

Red Ranger

De ranger wordt gespeeld door Dacre Montgomery en zijn alter ego is Jason Lee Scott. Hij is de leider van het team. Hij heeft vermoedelijk ook het sterkste wapen, een zwaard. Deze zie je hieronder als eerst.


Bekijk de afbeelding


Bekijk de afbeelding

Yellow Ranger

De gele ranger is een rol van Becky G. en het alter ego heet Trini Kwan. Van oudsher heeft deze ranger geen opvallende rol in het team en vecht vaak met kleine dolken.


Bekijk de afbeelding

Blue Ranger

Deze ranger wordt gespeeld door RJ Cyler en heet zonder masker Billy Cranston. Hij is vermoedelijk de ranger met de hersenen en is vaak de co-leider.


Bekijk de afbeelding

Pink Ranger

Actrice Naomi Scott vult deze rol in. Het alter ego is Kimberly Hart en vaak vecht de roze ranger gewoon mee met haar teamgenoten.


Bekijk de afbeelding

Black Ranger

Vaak is de zwarte ranger een speciale ranger. De rol wordt gespeeld door Ludi Lin en zonder het snelle outfit heet hij Zack Taylor.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair