Video

It's Morphin Time! Check de teaser trailer voor 'Power Rangers'!

De gekleurde vijf gaan ervoor.

door Bram de Groot om 20:02 in Video
Hieronder de teaser trailer, een still en vijf nieuwe posters voor Dean Israelite's Power Rangers-reboot. Op de foto zien we de alter ego's van de Rangers naar iets opkijken en op de affiches zien we de rode, gele, blauwe, roze en zwarte Rangers in een flitsende houding!


In de reboot ontmoeten we vijf doodgewone scholieren. Ze moeten het buitengewone in zichzelf naar boven halen, als een buitenaardse wezens op het punt staan hun dorp Angel Grove en daarbij ook nog eens de wereld te vernietigen. Het blijkt dat zij de enige helden zijn die de aarde kunnen redden van de ondergang. Samenwerking is echter een must.

Bryan Cranstons Zordon gaat de Rangers daarbij helpen en Elizabeth Banks' Rita Repulsa wil de wereld verwoesten. Vanaf 23 maart in de Nederlandse bioscoop.

Red Ranger

De ranger wordt gespeeld door Dacre Montgomery en zijn alter ego is Jason Lee Scott. Hij is de leider van het team. Hij heeft vermoedelijk ook het sterkste wapen, een zwaard. Deze zie je hieronder als eerst.Yellow Ranger

De gele ranger is een rol van Becky G. en het alter ego heet Trini Kwan. Van oudsher heeft deze ranger geen opvallende rol in het team en vecht vaak met kleine dolken.
Blue Ranger

Deze ranger wordt gespeeld door RJ Cyler en heet zonder masker Billy Cranston. Hij is vermoedelijk de ranger met de hersenen en is vaak de co-leider.
Pink Ranger

Actrice Naomi Scott vult deze rol in. Het alter ego is Kimberly Hart en vaak vecht de roze ranger gewoon mee met haar teamgenoten.
Black Ranger

Vaak is de zwarte ranger een speciale ranger. De rol wordt gespeeld door Ludi Lin en zonder het snelle outfit heet hij Zack Taylor.
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Hey, waar zijn de goedkope effecten en plastic sets gebleven?

Turbowizard

Avatar

Chronicle meets iron man ? Vind het tegen vallen. De originele hadden ook geen superman krachten.

kratoskismb

Avatar

Ziet er toch wel redelijk uit.

Master Of Films

Avatar

Go Go Muufley. Correctie. #gogoMuufley. Kijk eens een trailert van jouw niet zo standaard filmpje. XD

#MuufleywantssomePowerRangersMoviestuff
#groenekaartvanTakonogsteedsnietverkleurd

Cheers mate :D

Mav Damian

Avatar

Ik weet niks over de Power Rangers. Ben daar niet mee opgegroeid. Had wel verwacht dat de eerste beelden zo gingen worden school, tieners, enzo... ,maar het ziet er nog redelijk uit en het is beter dan die Max Steel Smiley face

Nature

Avatar

Dit gaat floppen.

dakai-world

Avatar

Ik had minimale verwachtingen voor deze film. Ziet er naar uit dat het misschien toch leuk popcornvermaak kan zijn. Ik wacht deze wel af, ziet er stukken beter uit dan dat ik had verwacht.

Hexagone

Avatar

Masters of film, waarover gaat dit eigenlijk?

Ed Crane

Avatar

Het begint als een Breakfast Club remake, wordt uiteindelijk Ghostbuster (met die b.j.-ghost) en eindigt als Spider-Man 3 (venom).

Heel veel vertrouwen in [bierglas]

jaime91

Avatar

De kleine Jaime in mij zit te stuiteren op zijn stoel, de volwassen Jaime kan niet wachten om dit in de bioscoop te zien! Als klein mannetje was ik een super grote Power Rangers fan. Ik had speelgoed, speelgoed zwaarden, beddengoed, actiefiguren, games, de serie op VHS etc. Maar nu ik 25 ben zie ik in hoe cheesy de serie is. Wat eigenlijk best balen is. Daarom had ik hier ook lage verwachtingen van.

Maar dit is wat ik wilde van deze film. Een film die gemaakt wordt voor een tiener/volwassen publiek met toch wat knipogen naar de serie. Hoe meer ik van deze film zie, des te enthousiaster ik wordt. Ik heb hier echt zin in nu.

ridjieddo

Avatar

I TOLD YOU ITS GONNA BE AWESOMESAUCE!!!! POWER RANGERS GOOOO

Hexagone

Avatar

Masters, ben jij met opzet een andere aan het treiteren? Mij lijkt het wel daarop. Had al eerder die kinderachtige interacties gelezen. Waarom doe jij zo kinds?

AlPac

Avatar

Zo, ik ben eindelijk terug op mijn profiel geraakt.

Dinomite

Avatar

Dit word echt helemaal shit. Niet de shit maar gewoon shit. Ook al is er een kans dat de film goed word dit is niet wat ik wil of verwacht van een power ranger film. Gebaseerd op deze trailer Pas ik.

Ed Crane

Avatar

Kleur moet nog digitaal in de film gezet worden, zie ik.

AlPac

Avatar

Er is blijkbaar een stuk van mijn reactie weggevallen, en ik kan niet wijzigen?
Maar goed, trailer valt best wel mee nog even afwachten op een eerste echte trailer, maar mijn interesse is toch al gewekt.

NieuwsFilm

meest populair