Rita Repulsa's handlanger Goldar ook in 'Power Rangers'-film

Rita Repulsa's handlanger Goldar ook in 'Power Rangers'-film

Hij zal echter pas onthuld worden in een van de volgende trailers.

De Power Rangers hebben sinds 1993 in 19(!) verschillende tv-series hun opwachting gemaakt, maar de nieuwe filmversie die in 2017 verschijnt is gebaseerd op de oorspronkelijke Mighty Morphin' Power Rangers. Zo zijn alle vijf hoofdpersonages (Jason, Zack, Billy, Kimberly en Trini) tte zien in de film, alsmede Zordon (gespeeld door Bryan Cranston) en schurk Rita Repulsa (Elizabeth Banks). Het is tot nog toe onduidelijk geweest of ook Rita's gouden handlanger Goldar te zien zal zijn in de film, maar regisseur Dean Israelite onthulde gisteren tijdens New York Comic Con dat Goldar wel degelijk een rol heeft en dat hij in een van de volgende trailers zal worden onthuld.

Goldar nam het over de jaren heen in verschillende vormen op tegen de Power Rangers en hun Megazord, en wist altijd maar net te overleven. Hij zag er echter ook als een slecht Halloween-kostuum, dus de vraag is nu of hij in de film ook een man in kostuum zal betreffen of een CGI-personage gemaakt met behulp van mocap-technologie.

De nieuwe Rangers worden gespeeld door Dacre Montgomery (als Jason/Red Ranger), RJ Cyler (Billy/Blue Ranger), Becky G (Trini/Yellow Ranger), Ludi Lin (Zack/Black Ranger) en Naomi Scott (als Kimberly/Pink Ranger). Power Rangers draait vanaf 23 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair