Nieuwe foto's en details 'Power Rangers'

Nieuwe foto's en details 'Power Rangers'

Ontmoet de Rangers!

Nadat afgelopen weekend tijdens de New York Comic-Con de eerste trailer werd vrijgegeven van de Power Rangers-reboot, hebben we nu niet alleen nieuwe foto's, maar ook veel details. De beelden die werden vrijgegeven, tonen ons de hoofdpersonen, die tijdens de film de handschoen oppakken en het opnemen tegen Rita Repulsa (Elizabeth Banks). De omschrijvingen introduceren vooral de hoofdrolspelers, en laten we daarmee beginnen.

Jason, de Rode Ranger (Dacre Montgomery)


Was een football-legende in het stadje Angel Grove, tot hij een belangrijke fout maakt. Als we Jason ontmoeten, zoekt hij vergiffenis en worstelt hij met de zoektocht naar zijn eigen identiteit. Maar al snel krijgt hij de kans een nieuw team te leiden, dat bestaat uit een onwaarschijnlijke groep superhelden en moet hij het in zichzelf zien te vinden om te uitdaging aan te gaan.

Kimberly, de Roze Ranger (Naomi Scott)

Was de Queen Bee van Angel Grove High, maar is niet langer populair en zoekt nu naar haar identiteit. Ze is heeft een beetje een 'rebel without-a-cause' achtige instelling, maar daarmee probeert ze bovenal een geheim te verbergen dat haar erg kwetsbaar maakt.

Billy, de Blauwe Ranger (R.J. Cyler)

Heeft er altijd moeite mee gehad om te communiceren met andere mensen en sociaal te blijven. Slim en lief, is Billy de meest pure in de groep. Hij heeft nooit vrienden gehad, dus het is een grote zaak voor hem om tieners te vinden bij wie hij zich goed voelt. Al snel bouwt hij een connectie op met mensen zoals nooit eerder.

Trini, de Gele Ranger (Becky G.)

Mysterieus, maar uitzonderlijk intelligent. Haar ouders verhuizen continu voor hun werk, waardoor ze tlijd het nieuwe meisje op school is. Een loner, maar wel eentje die daarmee om kan gaan. Trini observeert alles, maar zoekt vooral een groepje vrienden - al zal ze dat nooit toegeven.

Zack, de Zwarte Ranger (Ludi Lin)

Vol van zichzelf en uit dat maar al te graag. Zack is aan de buitenkant een harde en coole jongen, maar diep van binnen heeft hij veel meer in zich dan dat. Zack loopt met alles over zichzelf te koop, behalve de waarheid en daarom voelt hij zich sterk minderwaardig tegenover zijn collega's.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Power Rangers van regisseur Dean Israelite draait vanaf 23 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair