Bizarre beelden alternatieve dimensies in spot 'Doctor Strange'

Bizarre beelden alternatieve dimensies in spot 'Doctor Strange'

En er zijn flitsen van de Avengers.

Er is een kleine featurette vrijgegeven voor Marvels Doctor Strange. "Net als in de comics handelt de film over parallelle dimensies en het multiversum", vertelt Kevin Feige hierin. En precies van die dimensies en universa krijgen we een paar flitsen, vooral tegen het einde van de featurette. Dan zijn er nogal bizarre beelden te zien, die goed illustreren hoe bizar sommige delen van de film worden.


Ook is er nog een nieuwe TV-spot, Legacy, waarin Benedict Wong de missie van Strange nog eens duidelijk maakt. "Helden als de Avengers beschermen de wereld tegen fysieke bedreigingen, wij houden hem veilig tegen mystiekere bedreigingen," vertelt hij terwijl we wat flitsen van de Avengers zien.


Benedict Cumberbatch speelt in deze film de rol van Doctor Strange, een superheld die beschikt over magische krachten. Hij moet de wereld beschermen tegen Kaecilius (Mads Mikkelsen) en zijn mannen. De film van regisseur Scott Derrickson vertelt ook het oorsprongsverhaal van Strange. Vanaf 27 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair