Details 'John Wick: Chapter 2' en hoofdstuk 3 al in de maak

Details 'John Wick: Chapter 2' en hoofdstuk 3 al in de maak

Wie hebben er naast Reeves belangrijke rollen?

Afgelopen weekend denderde de eerste trailer voor John Wick: Chapter 2 van regisseur Chad Stahelski online. Opnieuw zien we de uiterst effectieve oud-huurmoordenaar John Wick en waarschijnlijk volgt een derde hoofdstuk niet veel later.

In gesprek met Stahelski hoorde Collider dat er van Lionsgate al over een derde deel nagedacht moet worden. En dit leidde er toe dat we nu ook weten welke personages naast Keanu Reeves een belangrijke rol gaan spelen:

"De studio heeft ons gevraagd om de hoofden bij elkaar te steken om te kijken of we iets kunnen bedenken voor een volgend deel. Ian McShane maakt een groot onderdeel uit van de volgende, en ook Lance Reddick. We hebben een paar geweldige ideeën."

En wat kunnen we van het verhaal verwachten van Chapter 2:

"Toen we een verhaal moesten bedenken, hadden we wel tien slechte ideeën. En zij waren van 'fuck it, wat zou er de volgende dag zijn gebeurd'. Toen we stopten om over onszelf na te denken, werd het leuk. Wordt deze zo goed als de eerste? Ik weet het niet, dat is een persoonlijke mening. Hebben we bepaalde dingen beter gedaan? Ja. Hebben we het personage meer ontdekt? Ja. Deze is beter, denk ik, technisch. Wordt het vermaak beter? Ja, dat zeker, maar compleet anders."

Andere rollen in Chapter 2 zijn voor Common, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare, John Leguizamo, Thomas Sadowski en Bridget Moynahan. John Wick: Chapter 2 moet op 9 februari in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

g]

NieuwsFilm

meest populair