Foto Wolverine-film 'Logan' toont leider van de Reavers

Foto Wolverine-film 'Logan' toont leider van de Reavers

De rol van Narcos-acteur Boyd Holbrook.

Via het Instagram-account wponx blijft 20th Century Fox de X-Men spin-off Logan, geregisseerd door James Mangold, teasen. Dit keer krijgen we met name een eerste blik op het personage Donald Pierce, de leider van de Reavers.

De rol van Pierce wordt gespeeld door Boyd Holbrook (Gone Girl, Narcos). Hij is de leider van de Reavers, een groep criminele cyborgs. Of het daadwerkelijk klopt zal de trailer die waarschijnlijk later deze maand verschijnt gaan bevestigen. De bijgaande tekst bij de foto "Pierce" zegt echter genoeg.

Pierce

Een foto die door wponx is geplaatst op



Hieronder nog een tweede recente foto van het Instagram-account. Naar verluidt zien we in het water een reflectie van de mogelijke slechterik Mister Sinister.

Motel

Een foto die door wponx is geplaatst op



Een andere villain die in het geruchtencircuit wordt genoemd, is Lady Deathstrike. Wel is duidelijk dat Hugh Jackman voor de laatste keer terugkeert als Wolverine en dat Patrick Stewart te zien is, als Professor Charles Xavier. Welke personages er allemaal in de derde opzichzelfstaande Wolverine-film spelen, zien we vanaf 2 maart in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair